avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate stp1923

Activitate stp1923

Răspuns la discuția Regia Autonoma Municipala
Mersi mult de raspuns. Deci sa inteleg ca se poate.

Administratorul a fugit din tara sau cel putin asa se crede, nu il gaseste nimeni, cred ca e si urmarit penal.

Ca urmare locatarii sunt nevoiti sa plateasca din nou?!
salutare,

Exista o problema legata de asociatia de locatari din care fac parte.

Fostul sef nu a platit datoriile catre RAM iar acum Ram vrea sa isi recupereze datoriile tot de la noi, desi am mai platit o data.

Este posibil asa ceva? Sa trebuiasca sa platim de 2 ori? Este vorba de aproape 10 milioane de apartament.

Invoca legea 51/2006 si 325/2006 iar acum convoaca fiecare locatar in parte la discutii.

mersi mult.
Răspuns la discuția contract de inchiriere
Era pe 1 an.
La a2a intrebare nu pot raspunde concret deoarece nu am contractul momentan.
Am anuntat proprietarul la telefon ca o sa plecam in cateva zile, ne-am si intalnit deoarece dansul mai venea cu clienti, potentiali cumparatori ai apartamentului ptr vizionari.
Răspuns la discuția contract de inchiriere
Multumesc de raspuns.
Se poate verifica online la administratia financiara sau doar la sediu? Sau conteaza daca e pe pers fizica sau juridica?(mi-amintesc ca proprietarul are aparatmanetul pe firma)
Buna ziua,
Acum ceva timp am inchiriat un ap, cu contract de inchiriere pe 1 an. Dupa cateva luni insa am plecat , anuntand si proprietarul insa nu s-a reziliat contractul.
Acum, dupa vreo 6luni proprietarul ameninta cu proces si cu daune. Contractul s-a derulat pana in august, apartamentul fiind liber din aprilie/mai.
Proprietarul invoca plata intretinerii pe toata durata contractului plus plata chiriei si alte costuri de intretinere.Garantia nu a fost inapoiata.

Intreb, se poate ajunge la proces? Nu stiu daca contractul a fost inreg la administartia financiara, pot verifica cumva?

Multumesc