va multumesc din suflet ptr informatie,sper ca hotararea de partaj pe care o are sa-l ajute,sa se descifreze nr de sentinta si nr de dosar,si cu putina bunavointa din partea personalului de la arhiva sa se poata obtine acea hotarare de divort ca sa poata depune actele ptr reinnoirea cartii de identitate,altfel va ramane un cetatean roman fara identitate,nu stim daca pasaportul e posibil sa se faca fara acea hotarare de divort...
Multumesc
#-obunnn...si in cazul asta nu exista o alta modalitate de a-si face cartea de indentitate fara acea hotarare de divort de acum 25 de ani,de ce nu sunt suficiente acele hotarari de partaj si cheltuili de judecata pe care le are?ce posibilitati mai sunt?ce inseamna acest registru de transcriptiuni,tot in judecatoria respectiva se gaseste,nu am auzit niciodata de asa ceva...
din punctul dvs de vedere este dificil doar daca stie nr de dosar,sau e dificil chiar si daca ar sti nr de sentinta,ptr ca el la momentul asta acasa a mai gasit ratacite o hotarare de partaj(crede el pt ca scrisul e cam sters din cauza timpului)unde ar fi specificate motivele despartirii,cat valorau bunurile care urmau a se imparti ,specifica ceva de cheltuieli judecatoresti,ma gandesc ca acolo este specficat nr de dosar si sentinta,l-ar putea ajuta la arhiva acest document?
va multumesc
tatal meu este divortat de 25 de ani,acum ptr schimbarea buletinului ii este necesara hotararea de divort care a pierdut-o.S-a prezentat la arhiva judecatoria Faurei,acolo unde s-a desfasurat procesul,si i s-a raspuns sec ca eliberarea de catre arhiva se face doar joia(o regula normala sa zicem) insa trebuie neaparat sa stie ziua,luna anul in care s-a finalizat procesul,lucru pe care nu si-l mai aminteste,de atunci i-a ramas doar hotararea de partaj care si aia a devenit iligibila.Intrebarea mea catre dvs ar fi daca e posibil sa i se gaseasca acest document dupa numele lui si al fostei sotii,dupa an macar?
Va multumesc anticipat.:sorry: