Aceasta clauza se regaseste la toti angajatii acestei firme, sigur se vor indrepta in instanta deoarece am mai avut colegi care au plecat si cu totii au fost dati in judecata insa nu cunosc modul de solutionare.
Va multumesc pentru sfat.
Am primit o somatie de plata urmand a fii dat in judecata de la compania pentru care am muncit anterior . La angajare, am semnat si un act aditional care cuprinde o clauza prin care ma oblig sa lucrez la aceasta companie timp de 3 ani iar in cazul in care renunt la contract sa achit suma de 10000 ron .
Mentionez ca nu am avut traininguri in aceasta firma decat o istruire de 2 ore fapt pentru care pe somatie se cere si suma de 83 lei .
Astfel totalul este de 10083 de ron din care cei 10000 se cer in baza actului aditional invocand perioada de 3 ani
Am lucrat la ei timp de 6 luni dp care mi am dat demisia cu preaviz de 15 zile si plecat la noul loc de munca .
Avand in vedere ca in somatie este mentionat un termen de 5 zile in care sa virez banii altfel voi fii actionat in judecata pentru solutionare diferendului as dori sa stiu
ce as putea face in acest sens si dk clauza este sau nu valida respectiv care sunt sansele .
Va multumesc frumos .