Buna ziua! As dori sa infiintez o gelaterie in Bucuresti. Problema este ca oriunde am cautat pe internet (si aici includ si toate siteurile institutiilor gen ANSVSA, ITM, ONRC etc) nicaieri nu gasesc negru pe alb conditiile care trebuiesc indeplinite in mod clar. De exemplu , eu am dorit sa inchiriez un spatiu, dar agentul imobiliar m/a sfatuit sa nu o fac pana nu stiu clar ce conditii trebuiesc indeplinite de spatiul in care imi voi desfasura activitate. Si asta nu gasesc nicaieri sa imi zica clar ce conditii trebuie sa indeplineasca spatiul pentru asemenea activitate (cai acces, spatiu minim, guri aerisire etc.).
Un sfat m/ar ajuta enorm. Va rog mult sa incercati sa ma indrumati, sa imi spuneti clar unde trebuie sa merg si ce sa intreb.
Va multumesc anticipat!
Buna ziua! As dori sa infiintez o gelaterie in Bucuresti. Problema este ca oriunde am cautat pe internet (si aici includ si toate siteurile institutiilor gen ANSVSA, ITM, ONRC etc) nicaieri nu gasesc negru pe alb conditiile care trebuiesc indeplinite in mod clar. De exemplu , eu am dorit sa inchiriez un spatiu, dar agentul imobiliar m/a sfatuit sa nu o fac pana nu stiu clar ce conditii trebuiesc indeplinite de spatiul in care imi voi desfasura activitate. Si asta nu gasesc nicaieri sa imi zica clar ce conditii trebuie sa indeplineasca spatiul pentru asemenea activitate (cai acces, spatiu minim, guri aerisire etc.).
Un sfat m/ar ajuta enorm. Va rog mult sa incercati sa ma indrumati, sa imi spuneti clar unde trebuie sa merg si ce sa intreb.
Va multumesc anticipat!
Buna ziua! Ma numesc Anca Lazar si am o problema. Alocatia de stat pentru fetita mea de 5 anisori este trecuta pe numele tatalui. Problema este ca tatal lucrand tot timpul nu are timp sa mearga sa ridice alocatia de la posta, lucru care mi-a revenit mie, dar din nefericire mie nu mi se acorda alocatia nici chiar cu buletinul lui pe motiv ca nu sunt eu titular, chiar daca sunt sotia lui si mama copilului. As dori sa stiu cum pot schimba numele titularului ,sa ma pot trece eu in locul sotului si ce acte imi sunt necesare. As mai dori sa stiu daca nu pot varsa acesti bani intr-un cont. Initital in acte am scris ca doresc sa mi se verse banii intr-un cont CEC care e pe numele meu, dar vad ca nu au facut acest lucru si sunt nevoita sa ne ducem luna de luna la posta.
Va mutumesc anticipat.