avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie stat pentru copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie stat pentru copii

Buna ziua! Ma numesc Anca Lazar si am o problema. Alocatia de stat pentru fetita mea de 5 anisori este trecuta pe numele tatalui. Problema este ca tatal lucrand tot timpul nu are timp sa mearga sa ridice alocatia de la posta, lucru care mi-a revenit mie, dar din nefericire mie nu mi se acorda alocatia nici chiar cu buletinul lui pe motiv ca nu sunt eu titular, chiar daca sunt sotia lui si mama copilului. As dori sa stiu cum pot schimba numele titularului ,sa ma pot trece eu in locul sotului si ce acte imi sunt necesare. As mai dori sa stiu daca nu pot varsa acesti bani intr-un cont. Initital in acte am scris ca doresc sa mi se verse banii intr-un cont CEC care e pe numele meu, dar vad ca nu au facut acest lucru si sunt nevoita sa ne ducem luna de luna la posta.
Va mutumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: lazaranca , utilizator 10:50, 30 Noiembrie 2010
Buna ziua !
Solicitati (sotul) plata in cont deschis pe numele sotului , la care sa aveti acces si dvs. , cred ca e cea mai buna solutie .
Multumesc frumos de raspuns!
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei în cont bancar Cristina  Iulia Cristina Iulia Bună ziua. Cum pot sa schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei(eu). Specific noi nu am fost căsătoriți și nu suntem (vezi toată discuția)
Partaj samsungspica samsungspica Eu impreuna cu sotia si cu sora ei am construit o vila . Jumatate ii apartine comnatei , jumatate mie si sotiei . Vila este inchiriata unei firme de 5 ani . ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala ankathebest ankathebest Buna seara ma numesc Anca am o fetita de 10 care akum este in rom eu sunt in Italia cu actualul sot , tatal biologic este akum in rom pt cateva zile, cu tatal ... (vezi toată discuția)