Va adresati cu o cerere la AJPIS - Schimbare reprezentant legal -, unde veti atasa :copie carte de identitate reprezentant legal vechi şi reprezentant legal nou , copie certificat nastere copil , si dupa caz - sentinta divort, certificat casatorie, declaratia scrisa de acord a fostului titular
Ma numesc Gonczi Alexandru am o fetiță de 6 anișori suntem căsătoriți legal ea a plecat din țară alocația fetei ăi pe cardu ei cum pot să trec alocația pe numele meu
Va adresati cu o cerere la AJPIS - Schimbare reprezentant legal -, unde veti atasa :copie carte de identitate reprezentant legal vechi şi reprezentant legal nou , copie certificat nastere copil , si dupa caz - sentinta divort, certificat casatorie, declaratia scrisa de acord a fostului titular
Întrebare
jianuromica
Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu de 9 ani să vină pe numele meu (dosarul fiind pe numele soției) aceasta fiind plecată din România ... (vezi toată discuția)
Alocație copil
Cristian 10
După divorț la notar cei 2 au hotărât că minorul sa locuiască la unul din părinți, părinte care va beneficia si de alocația acestuia. Minorul între ... (vezi toată discuția)