avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație copil

După divorț la notar cei 2 au hotărât că minorul sa locuiască la unul din părinți, părinte care va beneficia si de alocația acestuia. Minorul între timp s a mutat la celalalt părinte. Ce se poate face ca părintele la care acum locuieste minorul sa beneficieze de alocatia acestuia ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:27, 2 Ianuarie 2018
Se va cu o cerere de schimbare a titularului alocatiei la AJPIS, unde va atasa :copie carte de identitate si dupa caz - sentinta divort, certificat casatorie, declaratia scrisa de acord a fostului titular .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei în cont bancar Cristina  Iulia Cristina Iulia Bună ziua. Cum pot sa schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei(eu). Specific noi nu am fost căsătoriți și nu suntem (vezi toată discuția)
Bună seara sunt despărțit de fosta soție de 5 luni când ... Silviusilviu91 Silviusilviu91 Bună seara sunt despărțit de fosta soție dede 5 luni când a plecat de la mine luase cardul de alocații la copii . Copii sunt cu mine în Germania cum ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copil roman nascut in strainatate dar care locuieste in prezent in tara sil73 sil73 Am doi copii pe care i-am nascut in strainatate, unul nascut in 2006, iar celalalt in 2011. In anul 2012 m-am intors in tara impreuna cu copii. Pana in ... (vezi toată discuția)