avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbarea titularului de alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbarea titularului de alocatie

Aș dori să schimb titularul alocației copilului meu deoarece nu mai dau de fostul concubin nu am fost căsătoriți și aș vrea să știu dacă am nevoie de acordul lui ptr schimbarea titularului
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:30, 21 Septembrie 2024
Din cate stiu...nu aveti nevoie.
Mergeti la AJPIS cu actele dvs. de identitate si ale copiilor ( certificatele de nastere) si solicitati ca plata alocatiei sa se faca catre dvs., in contul...sau la adresa...
Mergeti acolo si va explica dumnealor ce aveti de facut.
Bună seara sunt mama a 2 copii alocația de stat este pe numele mamei mele și al tatălui și aș vrea schimbare alocației pe numele meu.Nu am fost căsătorită cu tatăl copiilor . Aș vrea un răspuns
CERERE MODIFICĂRI DE ACORDARE BENEFICII SOCIALE
[ link extern ]

Acte
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei în cont bancar Cristina  Iulia Cristina Iulia Bună ziua. Cum pot sa schimb alocatia copilului de pe numele tatălui pe numele mamei(eu). Specific noi nu am fost căsătoriți și nu suntem (vezi toată discuția)
Bună seara sunt despărțit de fosta soție de 5 luni când ... Silviusilviu91 Silviusilviu91 Bună seara sunt despărțit de fosta soție dede 5 luni când a plecat de la mine luase cardul de alocații la copii . Copii sunt cu mine în Germania cum ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil in lipsa tatalui Popescu100 Popescu100 Buna ziua, sunt casatorita legitim dar nu mai stau impreuna cu sotul meu de ceva vreme, sapamana trecuta am nascut iar sotul meu nu doreste sa dea buletinul ... (vezi toată discuția)