Buna , suntem 2 surori , sora mea mai mare este stabilita in Franta de 8 ani casatorita fara copii, eu sunt casatorita de 10 ani si am 2 copii. In toti acesti 10 ani eu si sotul meu am pus la punct apartamentul parintilor deoarece am locuit in el iar parinti au plecat la tara. Dupa un an de la casatorie tata a vandut apartamentul mamei sale si a adus-o sa locuiasca cu noi, batrana are 80 de ani. sora mea suna numai la pasti si la craciun, desi are o situarie multumitoare. noi am investit o groaza de bani in apartamentul parintilor stam si cu o batrana cu tulburari de comportament pe fond psihic documente medicale nu am pentru ca mi-a fost jena sa cer . Problema e ca am ramas cu trei batrani pe cap , dupa parinti alergam de cate ori e nevoie sa ii ducem la medic sa le ducem vcele necesare traiului ba mai mult sotul le ajuta la gospodarie , ce mai suntem ca niste sclavi. Problema este ca tata este destul de bolnav cu inima si am incercat sa il fac sa inteleaga ca nu e corect ca noi care i-am ajutat de 10 ani indiferent la ce ora au sunat chiar si noaptea , avand si doi copi, investind si bani in apartament sa avem si grija de toti 3 sa raman cu jumatate. a iesit un adevarat scandal , m-a acuzat ca vreau avere sau ca doresc sa moara etc. A uitat sau putin nu mai recunoaste tot ce am facut eu si sotul meu pentru ei timp de 10 ani , timp in care sora mea si-a vazut de viata ei cum a putut mai bine fara sa o interesese ca sunt batrani si bolnavi. Poate imi dati un sfat, nu stiu daca mai am ce sa fac in afara de faptul sa plec si eu unde oi vedea cu ochii si sa ii las balta ca mi-au mancat sufletul pentru nimic , Am stat in acesta situatie pentyru ca am fost prea sufletista si nu m-a lasat constiinta sa plec dar e prea mult si am doi copii de crescut.Cu stima Minodora Faje