avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Activitate zozo55

Activitate zozo55

Buna Ziua!
Asi avea si eu o intrebare! Sunt abonat [EDITAT] (TV+telefon+internet), in data de 29.10.210 am vazut o oferta mai buna pe pagina lor de internet care m-a tentat si pe mine. Am sunat la ei si mi-au spus ca pot trece la noul tip de grila abonament doar daca semnez un contract pe 1 an de zile! Nu am avut de ales si am aceptat, dar spre surprinderea mea cand am primit factura eram total nemultumit la ce calcule au facut, pentru ca a iesit sa platesc mai mult, plus am verificat si pe pagina lor de internet si am ramas socat cand vad ca de fapt au facut o modifivare si mai favorabila. Am sunat la [EDITAT] si am primit raspuns ca doar noii clienti pot beneficia de acest tip nou de abonament! Oare e corect ca EU si toti abonatii mai vechi si fideli al acestei companii sa platim mai mult de cat un abonat nou? Si pe acest motiv m-am hotarat sa rezilez contractul cu ei! L a care ei au raspuns telefonic ca doar daca platesc pe fiecare serviciu 200 de ron pot rezila contractul! Oare chiar nu pot rezila contractul fara sa le platesc taxa de rezilere!? Va rog ajutati-ma ce trebuie sa fac sa scap de ei!