avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters178713

Activitate ContSters178713

Răspuns la discuția Admitere INM august 2011
Salut tuturor!Se pare ca aici sunt discutii intre auditori. Felicitari tuturor! am dat si eu anul acesta si am picat cu 59 de puncte. Asta e,poate la anu e mai bine.
Dati-mi si mie niste sfaturi cum sa invat,dupa ce carti sa invat pentru ca la anul nu as vrea sa mai ratez. Va multumesc anticipat! O zi buna!
Salut tuturor!In primul rand vreau sa-i felicit pe toti cei care au trecut de prima proba si sa le urez bafta in continuare;eu nu am avut noroc nici de data asta,am facut decat 58 de puncte.:(:(:(Asta e! Incep sa ma pregatesc pentru anul viitor.
Sa-mi zica si mie cineva care este deja auditor sau care a trecut acum de prima proba dupa ce carti a invatat pentru ca eu,sincer va spun,nu stiu cum si cat sa mai invat. Am invatat dupa deak,mitrache,toader,neagu,udroiu,codurile etc si tot nu este suficient. Recunosc ca nu am fost pregatit 100%, dar ma steptam la mai mult.#-o#-o#-o
Astept niste sfaturi sincere si prietenoase de la viitorii colegi de breasla.:D:D:D
Răspuns la discuția ADMITERE INM
eu o sa invat penalu tot dupa mitrache si toader.
imi e rusine de mine,atat de sigur am fost pe subiecte incat am putut sa gresesc intrebarile de la proc civ despre cum se calculeaza termenul procedural,despre citarea pers jur,despre administratorul sechestru si in general toate intrebarile usoare.:(#-o
#-o#-o
in august cred ca o sa intru;akm o sa se ocupe toate locurile cred, asta e!
ce ati facut la examen?
eu nu am luat, am facut doar 55 de grile;:(:(:(
poate in august fac mai multe. Cum vi s-au parut subiectele?
BAFTA MULTA TUTROR!!!

Ne vedem duminica! Hai ca se poate!
=D>=D>=D>
eu cand am dat in august, in sala mea ne-a zis un procuror care ne asista ca bursa ar fi in jur de 1800 ron-25% acum.mai multe nu stiu nici eu.
oricum bafta tuturor!
eu cred ca acum o sa fie mai usor decat in august pt ca m-am uitat peste bibliografia care au afisat-o acum si la dr civ este mai putina legislatie relevanta decat in august;la un ex de asa natura tre sa avem si putin noroc,oricat ai invata,parerea mea. Ce credeti?
pt annemarye: ai dat si in august?cum ti s-a parut?acum in ianuarie incerci?
pt ex asta ar trebui sa invatam 1 an si 365 de zile:D
ai incercat si in august?eu pt ianuarie ma axez mai mult pe coduri.
ca sa invatam toate tratatele e cam greu si putin timp.
:stunned::stunned::stunned:
chiar asa??? nu zice nimeni nimic??? nu incearca nimeni la INM in ianuarie?:O:O:O
va multumesc mult!am verificat zi de zi site-ul, dar numai ieri nu am verificat! Bafta tuturor care o sa mai incerce la INM. ESTE FOARTE GREU DAR NU IMPOSIBIL!
(parerea mea) A voastra?