avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE INM

Sal! stie cineva daca se mai da o data examen de admitere in inm la inceputul anului 2011???
am auzit tot felul de zvonuri,dar nu stiu nimic sigur.
:(:(:(
Cel mai recent răspuns: ContSters178713 , utilizator 15:31, 27 Ianuarie 2011
S-a afisat astazi. Se da. Detalii pe www.inm-lex.ro.
s-a anuntat azi ca se mai da in data de 23 ian.
intra pe situl inm...
Aici gasesti toate informatiile:
[ link extern ] /
va multumesc mult!am verificat zi de zi site-ul, dar numai ieri nu am verificat! Bafta tuturor care o sa mai incerce la INM. ESTE FOARTE GREU DAR NU IMPOSIBIL!
(parerea mea) A voastra?
chiar asa??? nu zice nimeni nimic??? nu incearca nimeni la INM in ianuarie?:O:O:O

Alte discuții în legătură

Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Examen pt postul de grefier lyana8520 lyana8520 exista subiecte propuse pt ex de grefier? Este prima data cand incerc...iar proba practica, pe calculator cam in ce consta? Am vazut note f mici...Examenul ... (vezi toată discuția)