avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen pt postul de grefier
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen pt postul de grefier

exista subiecte propuse pt ex de grefier? Este prima data cand incerc...iar proba practica, pe calculator cam in ce consta? Am vazut note f mici...Examenul este grila, clasic sau combinat? Dati-mi mai multe detalii
Cel mai recent răspuns: mikaela8 , utilizator 03:02, 29 Decembrie 2011
Depinde in ce zona a tarii dai examenul, mai exact la care curte de apel. De obicei la proba practica se da un exaem pe calculator in word, vei avea de redactat un text, este foarte important sa ai indemanare pe tastatura si sa fi obisnuit sa scri cu diacritice. Pe langa text se mai dau si alte tampenii de genu sa numerotezi pagina, sa pui antet....nu e foarte greu, trebuie doar sa stapanesti bine tastatura si sa fi rapida.....ptr ca de obieci ai 30 de minute la dispozitie....... Iar la proba scrisa in ultima vreme s-a dat grila.....dar am vazut ca mai dau si tip sinteza pe la Bucuresti si prin alte parti......daca sti materia nu ai de ce sa te ingrijorezi....nu e un examen fooarte greu...in comparatie cu INM sau SNG ....nu sunt intrebari de gandire, sau capcane......poate o intrebare doua sunt mai grele ....dar restul exact cum este scris in cod....deci daca sti codurile, iei examenul ...Bafta multa!!!
Mulţumesc foarte mult, sper din tot sufletul sa fie bine. este prima dată cand îl susţin...nu stiu daca îl voi lua însă îmi doresc foarte mult să încerc.Calculatorul îl stăpânesc destul de bine, deci proba eliminatorie o voi promova sigur :)) Am foarte mari emoţii....dar sper să treacă păe măsură ce mă pregătesc şi pun la punct materia. Mulţumesc foarte mult pentru încurajări, am să vă ţin la curent cu reyultatele în momentul în care le voi avea
buna ,
poate afisa cineva subiectele date la ploiesti pe 15 dec 2011?la Curtea de Apel?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce consta proba practica la grefieri? coriii coriii in ce consta proba practica eliminatorie de la Curtea de Apel Ploiesti,examen dat direct pe post,as vrea sa stiu daca avem de scris la calculator in word sau ... (vezi toată discuția)
Scoala nationala de grefieri pentru cei fara studii juridice AlecP AlecP Salutare tuturor! Desi am citit ft mult despre posibilitatea inscrierii la aceasta scoala, am totusi cateva intrebari daca se poate. Eu am studii superioare ... (vezi toată discuția)
Examen grefieri ANGEL978 ANGEL978 Buna dimineata! Exista vreo persoana care a dat examen pentru ocuparea unui post de grefier? As dori sa stiu si eu in ce consta examenul practic,pentru ca ... (vezi toată discuția)