avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... in ce consta proba practica la grefieri?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

in ce consta proba practica la grefieri?

in ce consta proba practica eliminatorie de la Curtea de Apel Ploiesti,examen dat direct pe post,as vrea sa stiu daca avem de scris la calculator in word sau altceva si ,probabil ca ni se cer anumite cerinte(de redactare...) ,cel putin eu asa cred....as vrea din suflet,sa ma lamuriti,multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: janapress , utilizator 09:52, 28 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la curtea de apel iasi se da un text dupa dictare. fara alte pretentii. la curtea de apel bacau se da o sentinta pe suport de hartie care trebuie reprodusa (respectare font, aliniere, spatiere, diacritice)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen pt postul de grefier lyana8520 lyana8520 exista subiecte propuse pt ex de grefier? Este prima data cand incerc...iar proba practica, pe calculator cam in ce consta? Am vazut note f mici...Examenul ... (vezi toată discuția)
Examen grefieri ANGEL978 ANGEL978 Buna dimineata! Exista vreo persoana care a dat examen pentru ocuparea unui post de grefier? As dori sa stiu si eu in ce consta examenul practic,pentru ca ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru grefieri dianasandu dianasandu As dori sa stiu, de la cei care au participat la concursuri pentru ocuparea postului de grefier cu studii superioare, in ce consta proba practica la astfel de ... (vezi toată discuția)