As dori sa stiu, de la cei care au participat la concursuri pentru ocuparea postului de grefier cu studii superioare, in ce consta proba practica la astfel de examen?
Va multumesc frumos.
Iertati-ma pentru gresala din titlu.Rectific aici "concurs". "Graba strica treaba"
Pentru sustinerea unui concurs in vederea dobandirii calitatii de grefier cu studii superioare consultati bibliografia necesara. Daca sunteti din Bucuresti , atunci puteti sa va inscrieti pentru concursul din luna febriarie. Bibliografia o gasiti : feb_2014_TematicA__concurs_grefieri_cu_studii_superioare_juridice (1).txt
Nu se mai poate inscrie la concursul pentru grefieri Curtea de apel Bucuresti.
Inscrierile au fost pana la data de 20 ianuarie 2014, inclusiv. Dar, pentru informarea dvs., dna @DianaSandu, vedeti link-ul [ link extern ]
depinde de practica fiecarei curtii de apel. de ex.
- ca iasi cere sa poti scrie dupa dictare un text timp aproximativ 5 minute. trebuie sa scrii cu diacritice si sa formatezi textul dupa cerintele lor.
- ca tg mures cere sa intocmesti o hotarare sau un cv, scrisoare de intentie, sau alte asemenea si sa formatezi textul dupa anumite cerinte
in principiu trebuie sa cunosti tastatura si sa ai si dexteritate.
Grefier arhivar
mihaelais
Am o nelamurire cu privire la concursul de grefier arhivar. E prima data cand incerc la un astfel de concurs si am nevoie de un sfat. Mai este o luna pana la ... (vezi toată discuția)