avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Grefier arhivar
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Grefier arhivar

Am o nelamurire cu privire la concursul de grefier arhivar. E prima data cand incerc la un astfel de concurs si am nevoie de un sfat. Mai este o luna pana la concurs si nu stiu daca am vreo sansa. As vrea sa stiu din experienta dumneavoastra, cat a durat sa invatati pentru un astfel de concurs. Este multa materie,iar eu am doar o luna la dispozitie,si nu merge asa usor cu invatatul cand vad atatea pagini. Cred ca e nevoie de cel putin un an de pregatire. Intrebarea mea este daca sa incerc sau nu. Sunt constienta ca nu voi fi pregatita, si va fi concurenta mare. Voi ce credeti,ce parere aveti :(
Cel mai recent răspuns: justice86 , utilizator 15:59, 8 August 2013
Doar cine nu joaca nu castiga.......
Asta este adevarat. Totusi e foarte greu, pentru ca ma gandesc ca o sa fie persoane foarte pregatite si eu o sa ma vad in plus. Nu stiu exact in ce consta probele,daca sunt acceptabile sau la nivel ridicat.
Ultima modificare: Marți, 6 August 2013
mihaelais, utilizator
Anunturile nu se fac din timp pentru ca sa nu ai timp sa inveti, poate o persoana care invata pentru sng avand mult timp de cand invata sa sustina si sa ia acest examen din prima ,dar este mult mai greu decat cel de la sng.aveti o proba practica in care scrieti dupa dictare cu diacritice, imprimati o foaie si proba teoretica in care sunt testate cunostiintele dobandite.Cei din interior stiu cand sunt concursurile dar eu va sfatuiesc sa incercati chiar daca nu luati pentru ca asa vedeti exact cat de bune sunt cunostiintele dvs in materie.Eventual daca aveti studii superioare va puteti inscrie la anul la sng.La sng taxa de inscriere e de 350 ron si examenul se sustine la bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Cum decurge examenul pentru grefier cu studii superioare? Laura_aua Laura_aua Buna seara. In judetul nostru se organizeaza concurs pt grefier cu studii superioare juridice. Intrucat indeplinesc conditiile impuse, vreau sa concurez si eu ... (vezi toată discuția)
Scoala nationala de grefieri pentru cei fara studii juridice AlecP AlecP Salutare tuturor! Desi am citit ft mult despre posibilitatea inscrierii la aceasta scoala, am totusi cateva intrebari daca se poate. Eu am studii superioare ... (vezi toată discuția)