avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Activitate maria226

Activitate maria226

Nu ma ajuta si pe mine nimeni cu un raspuns ? Multumesc
am incarcat acele documente la sectiunea documente utile raspuns primaria Sect 4 si Raspuns ANRSC
Primaria sect 4 mi-a raspuns ca repartizarea cheltuielilor se face in baza HG1588/2007 art 40 alin 1 si art 41 alin 1. conform normei tehnice elaborate de ANRSC. Comitetul a hotarit ca aceasta repartizare a pierderilor de apa rece sa se faca pe nr persoane. Conform raspunsului primit de la ANRSC aceasta repartizare nu se face pe nr persoane acolo unde exista apometre instalate in apartament si cred ca asociatia nu calculeaza corect aceste pierderi. Mi-ati fi de mare ajutor daca v-as trimite aceste documente poate ar fi de ajutor si pt alte persoane in interpretarea corecta a legislatiei in vigoare
Buna seara , Comitetul asociatiei de proprietari a hotarit ca pierderile de apa rece sa le repartizeze pe nr persoane. Am raspunsul PS4 si anrsc cum se repartizeaza aceste cheltuieli iar asociati ma ignora, iar pt 28 lei restanta la intretinere imi pun si penalizari. Sunt debranstata si am centrala de apartament. Am toate contestatiile adresate asoc prop si rasp primite , vi le pot pune la dispozitie trimise pe mail. Va multumesc
Buna ziua. sint pensionara si caut un avocat care sa ma consilieze intr-o problema pe care o am cu asociatia de proprietari