avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut avocat pentru o consultatie problema litigiu cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut avocat pentru o consultatie problema litigiu cu asociatie de proprietari

Buna ziua. sint pensionara si caut un avocat care sa ma consilieze intr-o problema pe care o am cu asociatia de proprietari
Cel mai recent răspuns: maria226 , utilizator 20:07, 24 Noiembrie 2010
Pentru a va ajuta,va rugam detaliati problema cu care va confruntati
Buna seara , Comitetul asociatiei de proprietari a hotarit ca pierderile de apa rece sa le repartizeze pe nr persoane. Am raspunsul PS4 si anrsc cum se repartizeaza aceste cheltuieli iar asociati ma ignora, iar pt 28 lei restanta la intretinere imi pun si penalizari. Sunt debranstata si am centrala de apartament. Am toate contestatiile adresate asoc prop si rasp primite , vi le pot pune la dispozitie trimise pe mail. Va multumesc
Aplicarea de penalitati se realizeaza la orice suma datorata la contributia intretinerii,in cuauntum dispus de adunarea generala ,in limitele legal prevazute
In fapt ,care este dezacordul intre raspunsurile autoritatilor si asociatia de proprietari?
Detaliati aspectele care va sunt neclare
Primaria sect 4 mi-a raspuns ca repartizarea cheltuielilor se face in baza HG1588/2007 art 40 alin 1 si art 41 alin 1. conform normei tehnice elaborate de ANRSC. Comitetul a hotarit ca aceasta repartizare a pierderilor de apa rece sa se faca pe nr persoane. Conform raspunsului primit de la ANRSC aceasta repartizare nu se face pe nr persoane acolo unde exista apometre instalate in apartament si cred ca asociatia nu calculeaza corect aceste pierderi. Mi-ati fi de mare ajutor daca v-as trimite aceste documente poate ar fi de ajutor si pt alte persoane in interpretarea corecta a legislatiei in vigoare
am incarcat acele documente la sectiunea documente utile raspuns primaria Sect 4 si Raspuns ANRSC

Alte discuții în legătură

Consum apa nedeclarat Xerxes77 Xerxes77 Buna ziua. Locuiesc la bloc, si am o problema cu modul in care se calculeaza cheltuielile cu apa. Toti vecinii au apometre, niciunul nu este verificat ... (vezi toată discuția)
Repartizarea diferentelor de apa veracuciula veracuciula Ce se poate face in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim pierderile de apa chiar daca ... (vezi toată discuția)
Apa rece ,,furata"=pierderi apa mixi64 mixi64 apa rece ,,furata"= pierderi apa, pe care tot cei care consuma o platesc in final.de 5ani platim pierderi de cate 40-80 mc pe luna.am vecini care dau citirea ... (vezi toată discuția)