avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut avocat pentru o consultatie problema litigiu cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut avocat pentru o consultatie problema litigiu cu asociatie de proprietari

Buna ziua. sint pensionara si caut un avocat care sa ma consilieze intr-o problema pe care o am cu asociatia de proprietari
Cel mai recent răspuns: maria226 , utilizator 20:07, 24 Noiembrie 2010
Va voi muta aceasta discutie la Drept civil deoarece la sectiunea Asociatii de proprietari nu ati gasit ce doreati.
Nu ma ajuta si pe mine nimeni cu un raspuns ? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum apa nedeclarat Xerxes77 Xerxes77 Buna ziua. Locuiesc la bloc, si am o problema cu modul in care se calculeaza cheltuielile cu apa. Toti vecinii au apometre, niciunul nu este verificat ... (vezi toată discuția)
Repartizarea diferentelor de apa veracuciula veracuciula Ce se poate face in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim pierderile de apa chiar daca ... (vezi toată discuția)
Apa rece ,,furata"=pierderi apa mixi64 mixi64 apa rece ,,furata"= pierderi apa, pe care tot cei care consuma o platesc in final.de 5ani platim pierderi de cate 40-80 mc pe luna.am vecini care dau citirea ... (vezi toată discuția)