avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Activitate maria1945

Activitate maria1945

Răspuns la discuția Persoana urmarita
Geroge am intrat pe site-ul politiei romane am gasit persoana respectiva, dar nu specifica nicaieri ca e urmarita international.
Răspuns la discuția Persoana urmarita
Multumesc Gabi pt raspuns, m-ar interesa in ultimele doua cazuri (3 si 4) daca au un site unde pot sa caut persoana respectiva, sau daca exista o lege care sa duca la punerea unei persoae in urmarire internationala. Mentionez ca fapta persoanei in cauza este evaziune fiscala si pedeapsa este de 3 ani cu inchisoarea.
Răspuns la discuția Persoana urmarita
Ynocentta, acel site este al Politiei Romane, eu vroiam sa stiu cum pot afla daca o persoana se in urmarire internationala?
Răspuns la discuția Persoana urmarita
Ca sa fii urmarit international trebuie ca pedeapsa sa fie cumva mai mult de 5 ani cu inchisoarea?
Cum poate afla o persoana care este pusa sub urmarire generala pe teritoriul Romaniei, daca este urmarita si international?( sau interpol)? Multumesc
Discuție CALATORIE
As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o intrebare: daca o persoana este pusa in urmarire generala pe terioriul Romaniei, poate sa calatoreasca de peste ocean in Europa? La intrarea intr-o tara din Europa va fi oprita la granita? sau este doar in sistemul din vamele romanesti?
MUltumesc pt raspunsuri, insa acum as dori sa stiu cum pot afla daca acea persoana este urmarita si international?(sau prin interpol) ?