avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate auroraCta

Activitate auroraCta

Hristos a înviat!!! Paşte fericit tuturor!!! Mult succes în profesie!!!:kissing:
Si decretele noastre nu au fost semnate nici astazi ... Doar ce am sunat la Presedentie ...
Avand in vedere ca nu te anunta nimeni cand se publica in MO, cred ca trebuie sa ne interesam constant de cursul procedurilor ...
Din cate cunosc, daca stai cu chirie in alta localitate decat cea in care iti desfasori activitatea ti se plateste chiria, insa nu ti se mai deconteaza transportul ... Unul din viitorii mei colegi stiu ca este in aceasta situatie ...
am inteles ca pt absolventii de INM (ultimii) a durat 2 zile ... chiar nu mai stiu ce sa cred ... :(
Atat de mult?! :confused: Eu aveam impresia ca se publica in 2-3 zile... Nu vad de ce ar dura atat de mult ....Oricum, se pare Mr.Base pleaca la Bruxelles joi si vineri ...
poate saptamana viitoare le semneaza totusi ...
Multumim pentru urări!!! :) O primavara frumoasa tuturor.... Mai ales ca avem si un motiv special ...
Si apropos, am sunat mai devreme la CSM. Dosarele noastre nu au plecat inca si astazi nu pleaca sigur. Nu au putut sa-mi spuna cu exactitate cand, dar mi-au spus ca cel tarziu vineri. Astfel incat se pare ca va mai dura putin :D
Aveti idee, in anii precedenti, dupa repartitie cat a durat pana la publicarea in MO?

Sau cel putin de la propunerea plenului catre Presedentie? Mi-am luat si eu bilete de avion pt 5 zile vacanta si ma tem sa nu se publice deja .... De la repartitii parca ne-au spus ca de saptamana viitoare pleaca spre Presedentie ... Eu m-as intoarce pe 16 martie si ma tem sa nu se publice totusi pana atunci ...
Felicitari tuturor colegilor admisi si multa bafta colegului respins!
Suntem pe ordinea de zi din 23.02.2011!!! In sfarsit ...