avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate BarbieruGabriel

Activitate BarbieruGabriel

E tot ce s-a intamplat, a disparut un cablu de pe un stalp din perimetrul meu, cablu care nu aparea pe registrul de predare primire, cablu care nu se stie la ce ora a fost sustras si totusi eu am primit deja amenda, ca si cum s-ar fi dovedit ca eu nu mi-am efectuat corespunzator serviciul de paza, e absurd, am fost chemat de 2 ori la politie, domnul inspector refuzand in mai multe randuri sa-mi spuna in calitate de ce anume am fost chemat, dansul intentionand sa ma cheme si miercurea ce vine impreuna cu seful de tura si seful de obiectiv, e legal sa refuze sa-mi spuna in calitate de ce ma aflu la politie?intentioneaza sa ma cheme miercuri in conditiile in care ma voi afla la munca, in postul de paza, sa astept o citatie sa pot afla in calitate de ce anume sunt chemat la politie?
Buna seara, pe data de 23-11-2010 am fost amendat de catre Politia orasului Petrila IPJ Hunedoara cu privire la executarea serviciului de paza din data de 16-11-2010 efectuat de mine in obiectivul E.M Petrila, angajat al unei firme de paza ce isi are sediul in Petrosani. Mentionez ca nu a fost facuta vreo investigatie care sa ateste faptul ca eu nu mi-am efectuat serviciul de paza corespunzator, ancheta nu a luat sfarsit, nu a fost stabilita data si ora la care bunul a fost sustras din perimetrul in care imi executam serviciul de paza, faptasii nu au fost identificati si prinsi, pe procesul verbal de predare primire au fost trecuti 150 m de cablu, iar pe amenda 400 m.Domnul politist care a intocmit procesul verbal(amenda) a mentionat faptul ca amenda este una administrativa, dupa care am dat o declaratie in prezenta unui domn inspector.Zvonurile spun ca firma de paza intentioneaza sa imi opreasca din salariu prejudiciul in totalitate.Precizez ca in
registrul de predare - primire acel cablu nu apare ca fiind in planul de paza,in ziua in care am primit amenda am fost chemat din post in biroul sefului de obiectiv, unde 2 politisti mi-au spus sa ii insotesc la sectie, dupa aproximativ 4 ore am terminat de dat declaratia fiindca domnul inspector pleca din birou incontinuu, nimeni nu m-a dus inapoi in obiectiv, l-am sunat pe seful de obiectiv sa-l intreb ce sa fac, dansul spunandu-mi sa merg pe jos pana in post dupa care mi-a inchis si nu a mai raspuns la telefon. Pot contesta amenda?Pot da firma de paza in judecata?Care sunt sansele mele de a castiga acest conflict?
Va multumesc, anticipat.