avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate elena76stancu

Activitate elena76stancu

multumesc foarte mult
multumesc frumos,
sa-l aduc de buna voie la notariat nu cred ca reusesc , in coditiile in care divortul nostru s-a terminat f urat si mai ales ca mi-a spus sa nu am gandesc sa plec cu copilul ca nu-mi da voie. Eu stiu ca pot pleca oricand in scop turistic fara acordul lui, dar ca sa plec definitif clar am nevoie de o hatarare judecatoreasca, ceva..pentru ca ar fi in stare sa faca orice numai ca sa-mi faca rau, nu pt ca vrea neaparat copilul.
ironia este ca , asa cum am mai spus, nici macar nu-l intereseaza f tare copilul, cel putin faptic. Eu nu cred ca venind o data pe luna sau chiar la doua luni la bloc sa o vada 5 min inseamna ca se implica in cresterea si educarea ei, asa cum ii tot spune el copilului de cate ori se vad.Eu l-am lasat sa o vada atunci cand vrea, nu i-am impus sa o vada numai in programul impus prin hotarare, dar nici asa "nu are timp"(desi locuim amandoi in bucuresti)

o zi buna tuturor
buna ziua
sunt mama unei fetite de 9 ani, iar in urma divortului(in urma cu 4 ani) mi-a fost incredintata spre crestere si educare prin hotarare definitiva si irevocabila, in hotarare tatal avand drept de vizita specificat , respectiv 2 wich. pe luna , trei sapatamani in vacanta de vara si 3 zile de sarbatorile de iarna si de paste.
precizez ca tatal nu respecta acest program de vizita, cel putin in ultimii 2 ani, o vede o data pe luna, sau mai rar cate 5 minute in fata blocului, nici nu se pune problema sa mearaga sau sa ramana la el, in rest mai vorbesc la telefon cam o data pe saptamana si cam atat inseamna implicarea lui in cresterea si educarea copilului.
ideea este ca mi s-a oferit un job in afara tarii si as vrea sa plec definitiv din tara.
ce trebuie sa fac din punct de vedere legal, sa nu am probleme cu el, la modul ca ma da in judecata ca am plecat cu copilul, sau mai rau, sa se trezeasca ca vrea el custodia copilului?

multumesc frumos