Pana acum noi respectam prevederile Contractul colectiv de munca la nivel national,asa cum am stabilit in urma negocierilor dintre reprezentantii salariatilor si conducere. Acum daca el nu mai este valabil as vrea sa stiu ce trebuie sa fac in continuare. CAEN-ul nostru este 8220 - activitati de intermediere telefonica(call center). Va rog spuneti-mi daca acest CAEN se incadreaza in vro ramura, grup de unitati sau sector de activitate. Multumesc frumos.
Am o salariata angajata cu CIM pe 3 luni, care urmeaza sa expire luna viitoare. M-a anuntat verbal ca este insarcinata (probabil o sa-mi aduca si actele de la medic). Din cate stiu nu sunt obligata sa-i prelungesc CIM-ul; acesta inceteaza de drept. In cazul in care il voi prelungi sunt cumva obligata sa-i fac CIM pe perioada nedeterminata sau ii pot face tot pe determinata-cat imi permite legea? Va rog daca se poate sa-mi argumentati raspunsurile dvs. cu indicarea legilor (articolele), pentru ca eu am cautat si nu am gasit. Va multumesc frumos.