avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate mpacuraru

Activitate mpacuraru

deci in concluzie sa o primesc in casa ca nu am alta solutie.intimidata nu ma las dar azi la telefon ma amenintat ca vine cu politia si o baga in domiciliu pe sara mea pt.ca are buletin sia fost la politie si isa spus ca o baga pe sora mea in domiciliu.
stiu ca e stipulat in lege ca poate sa inchireze dreptul de uzufruct in contract nu e stipulat nimic poate sa iii faca procura surorii mele?poate sa spuna ca osa se foloseasca sora mea de uzufruct in locul mamei?
sora mea are adresa din buletin facuta pe apartamentul in care locuiesc.eu iam facut buletin a stat cu mine cat a facut facultatea acum nu mai vreau sa stea cu mine ne-am certat si nu mai vreau ce e de facut?
mama are uzufruct viager.mama nu locuieste cu mine in casa doar ma ameninta cu acest uzfruct viager
si totusi ma poate obliga sa o primesc pe sora mea in casa?
da asa este specificat in contract dar ma ameninta ca ma da afara din casa cu executor judecatoresc.poate sa faca asta?
mama mea a cumparat un apartament pe numele meu cu uzufruct viager.banii de la ea i-am primit acum vrea sa o tin in casa pe sora mea si eu nu vreau ma ameninta ca ma da afara din casa.poate sa faca asta?