avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters179193

Activitate ContSters179193

Pentru toti cei care au luat peste 70, lupta abia acum incepe nu va lasati descurajati, luptati pana la cap, acum este chestia de tarie de caracter, fiti puternici...........eu ce sa mai zic::((:((:((
mike11 a scris:

annemarye...tu ce ai facut?

Felicitari! Bafta pe mai departe, eu ce sa zic..........tac mai bine!
mike11 a scris:

Inca una din procedura penala pentru cine mai are chef:)

Se poate formula contestatie la executare:

a) daca exista o impiedicare la executare datorata starii de sanatate a condamnatului
b) in cazul in care printr-o hotarare definitiva s-a constatat, in mod gresit, ca a intervenit gratierea
c) daca se solicita efectuarea computarii retinerii si arestarii preventive

a si c..........sa-mi spui care este corect ca oricum sunt praf, daca ma mai ti si in tensiune ...........
Multa bafta tuturor!
Executron a scris:

Lumea doarme... Eu m-am distrat incercand sa explic prescriptia extinctiva unei prietene care este anul 1 la drept... =D> Ce mi-as dori sa fiu din nou in anul 1... :((

lumea nu doarme ca are cosmaruri........:duh:.vorbesc in nume propriu:duh:
intrebarea aceasta la vremea ei a fost anulata........datorita complexitatii, opinii controversate din practica judiciara :D
lucian_d a scris:

justjustice a scris:

In sala 9 la Titulescu e cineva?

Cum sunteti? Eu de ieri nu mai sunt in stare de nimic... :((

rau...si descopar noutati...am sa tot descopar..si dupa examen...poate in vara...#-o#-o

daca tu esti asa pesimista eu ce sa mai zic..........hai fruntea sus, ca doar ai/am invatat n-am stat degeaba;)
Patrick_ a scris:

lucian_d a scris:

annemarye a scris:

lucian_d a scris:

Patrick_ a scris:

Nicolae Titulescu, sala 35 et 1 :)
Eu de la cine copiez? :D

eu sunt la parter in sala 20...tra sa mearga si la noi caloriferu :)

Voi ce credeti, or sa dea subiecte S.F? ca mie a inceput sa-mi fie frica............

pff as fi tentata sa zic ca nu...dupa patania din vara....dar nu pot sa fac pronosticuri...plus ca nu cred ca doresc nici multi admisi de prima proba care sa mearga apoi si la interviu...nu cred ca au chef sa se impovareze cu prea multi

Asa e.
Daca vor fi admisi jumatate in prima runda, cum va fi la rationament si la interviu ? :)

da, aveti dreptate.......ma gandesc sa nu ne traga de urechi cu subiectele la civil si p.civila..........sper sa nu se intample si sa fie bine........profit de ocazie sa va urez BAFTA!
lucian_d a scris:

Patrick_ a scris:

Nicolae Titulescu, sala 35 et 1 :)
Eu de la cine copiez? :D

eu sunt la parter in sala 20...tra sa mearga si la noi caloriferu :)

Voi ce credeti, or sa dea subiecte S.F? ca mie a inceput sa-mi fie frica............
eu nu cred ca se retine starea de necesitate in acest caz......am citit o spetza asemanatoare cu o persoana care suferea de cancer, boala incurabila fiind.....personal as achita-o