avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate tritoiu81

Activitate tritoiu81

Răspuns la discuția mi s-a furat cainele
Asa cred si eu frank, nu o sa am castig , dar cel putin nu am stat degeaba , din 24 aug. de cand mi s-a spart casa ,am pus o alarma cat de cat performanta , o camera video , acum fac o plangere la politie,; ma agit , sa vada si acesti " vecini " ca nu sunt relaxat , in curand un permis de port-arma , la primavara caini de paza adevarati , alte camere video mult mai performante ,daca nu o sa reusesc ... o sa plec, am prieteni care ma asteapta in locuri cu clima mult mai buna , dar sunt incapatanat ..
Revin cu intarziere , nu a mers acest internet de la v_d_f_n_ , dupa contre verbale , luni dimineata cei de la politie , mi-au inregistrat plangerea , si chiar au binevoit sa imi faca o vizita pana in fata casei pentru a putea " intocmi " procesul verbal , acum pot sa spun ca m-am mai "linistit" , desi nu cred ca se va rezolva nimic , traim in Romania si se pare ca trebuie sa -ti faci dreptate singur ,( un bun mobil = caine , in provincie la 20 km de capitala , nu inseamna nimic , chiar daca este furat , sau cum spune politia : cainele a disparut nu exista probe concludente de furt , iar eu prin proba video si prin ce declar fac acuzatii grave unui individ necunoscut care se pot intoarce impotriva mea ). Acum astept desfasurarea " anchetei" , cat si alte sfaturi pentru a nu se clasa acest caz la nerezolvate . LA MULTI ANI !!! ROMANIA !!!
Va multumesc pentru toate raspunsurile , nu m-am mai confruntat cu astfel de situatii , si inca mai astept sfaturi
Luni la prima ora ma duc la post , am insistat vineri seara la telefon la politia Branesti , mi-au promis ca o sa ma astepte seful de post , daca nu voi reusi sa dau plangerea voi apela la varianta dumneavoastra si voi ajunge la inspectoratul Ilfov , de data asta chiar nu vreau sa iert pe nimeni ; dupa filmare nu pot sa scot o poza clara a chipului individului, dar asa cum am mai spus , cati indivizi dintr-un sat au un caine lup ? si din micile mele cercetari ar sta si la 2 strazi de mine .. acum astept pana luni, nu pot sa le fac reclamatie la cei de la post pana luni..
va multumesc , pentru promtitudinea dumneavoastra
am fost la politia com. Branesti , Ilfov de care apartin , nu au aparatura necesara sa vad un film desi traim in 2010 , nu au vrut sa dau declaratie, sa fac plangere , mi-au zis sa revin luni , au spus ca o sa se intereseze, desi intr-un sat cati baieti tineri cu varsta de 20-25 de ani si au un caine lup imi pot da tarcoale casei ? , este adevarat ca eu de pe camera nu pot scoate o poza clara cu fata individului asa cum mi-au cerut ei , camera era la o distanta de 25 m , .. eu daca stau 1-2 zile il gasesc pe individ , dar ma apuc sa-mi fac dreptate singur ? sa astept pana luni ? mi se pare ciudat ..sunt calm dar e posibil sa fac greseli si imi este greu sa ma controlez la nervi , Ce trebuie sa fac in situatia asta ?
Buna ziua , fac o mica introducere , pe 22 august anul acesta mi s-a spart casa ,( stau la curte ), si am luat masuri senzori , alarma chiar si o camera video ,; pe 25.11.2010 mi s-a furat un pui de caine din fata porti ademenit de hot pe sub poarta , am inregistrarea video cu acest individ care a mai dat tarcoale si cu o zi inainte cel putin , imaginea nu este foarte clara deoarece este o distanta intre camera si poarta de 25 de metri , camera nu viza supravegherea acestei porti , insa acest individ imi este cunoscut deoarece isi plimba cainele des ( are un lup ) chiar ne-am intalnit privirile de cateva ori.( deci este din zona ) , la prima ora ajung la politie sa fac o plangere asupra furtului insotita de inegistrare . Procedez corect ? ce pasi ar mai trebui sa urmez pentru ca acest individ sa nu scape ? ( nu prea mai dorm bine de cand mi s-a spart casa ) Astept sugestiile dumneavoastra , nu cunosc foarte bine legea , va multumesc ...