avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Activitate ulacramioara

Activitate ulacramioara

Răspuns la discuția transfer in interesul serviciului
Vreau sa-mi spuneti unde scrie ca fraudez legea..........am dat concurs ca sa vin pe perioada determinata, deopotriva am respectat legea......sunt functionar public, deci nu sunt angajata cu contract, iar daca in periooada cat sunt functionar public, s-a ivit aceste posturi, nu inteleg de ce nu as putea sa ma transfer pe un post vacant.
Conform Legii nr. 188/1999 republicată privind Statutul funcţionarilor publici, nu se specifica ca functionarul public sa fie pe perioada determinata sau nedeteminata, cand de face un transfer in interesul serviciului, ci doar sa fie functionar care sa respecte, categoria, clasa si gradul.
Răspuns la discuția transfer
chiar nu te inteleg...................................
poi, despre ce perioada vorbesti.........eu am intrebat cu totul altceva....................daca pleci dupa determinata pe perioada nedeterminata(definitiv), la alta institutie, in interesul serviciului..................................SE POATE SAU NU..........????????????????
Discuție transfer
Am si eu o nelamurire, va rog sa ma ajutati.
Se poate ca un functionar public pe perioada determinata sa se transfere in interesul serviciului pe perioada nedeterminata, la o alta institutie publica ???????
Astept mesaje!!