avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate floryn24

Activitate floryn24

Răspuns la discuția de 9 luni am permisu suspendat
va multumesc pt rasp si va rog sa nu ma loati in nume de rau dar lucrez pe santier si nu am bani pt un avocat am si o fetita de crescut :">...
unde pot obtine dovada pentru a conduce la udriste sau trebuie sa fac cerere la parchet ?..
politistul care se ocupa de caz ma ia in ras mereu (iti trimit eu cu avionu dovada pt a conduce ):sorry:
in urma cu 9 luni am cumparat o masina , am circulat cu ea fara sa stiu cu taxa de poloare falsa si miau fost loate nr de pe masina , talonu si pemisu (am dosar penal pt k am condus un auto radiat //de 9 ;uni ///eu ma cred ( cumparator de buna credinta ) dar problema este ca nu primesc nimic acasa citatie sau finalizare dosar ma duc la ei si ma amana mereu unde ma pot interesa de dosar sau ce se intampla cu permisu meu am fost la politistul care se ocupa de dosar si imi zice sa astept ca o sa iasa bine dar traim in romania .... va rog un rasp ..... sa stiu ce am de facut va multumesc
am facut aceasta cerere dar nu am primit nimik si am fost la ei si imi zic intruna ca o sami vina acasa raspunsul . dar au trecut 9 luni si nu imi da niciun raspt unde trebuie sa ma duc va rog un raspuns sa ma ajutati .....
va multumesc pt raspuns totus va mai intreb politistul care ma verificat atunci si mia confiscat nr la masina avea voie sami ia permisul ? era problema cu masina nu ? legal am avut fisa de radiere care e valabila 30 de zile iar la mine a trecut 6 zile pana am facut actele dc mia loat permisul ? ...si 3 luni poate sal suspende la mine mai e un pik se face 6 luni si tot nu mil da inapoi ...este greu pt mn fara permis pt ca el imi aduce bani in casa ...
ma numesc Florin si am o problema in data de 26.10.2010 am cumparat o masina golf 3 inmatriculata cu taxa falsa eu am urmat toate procedurile pt a inmatricula pe numele meu(radiere , fiscal, fise ,taxe impozitul etc...) dupa ce fac dosarul sal dupun ma opreste un echipaj de politie ma verifica si imi spune ca are taxa falsa imi ia permisu talonu si nr depe masina (nu a facut niciun proces verbal )miau dat dovada 15 zile de condus si de atunci nu am mai vazut nimik...am fost la ei din saptamana in saptamana imi spune ca nu da de proprietarul masini si sa stau linistit ca eu nu am nicio vina si ca imi iau permisu dupa ce se inchide dosarul ... va rog spunetimi si mie ce pot face pt ami loa permisu .(unde trebuie sa ma duc ) am pierdut locul de munca din cauza asta, am nevoie de permis este singura sansa de venit la mine .Va rog spunetimi ce pot sa fac .....va multumesc
Răspuns la discuția taxa falsa
pai trebuie sa fie o problema la ea dar cea mai mare e ca am cumparato pe sfatul lor eu pana so cumpar am verificato la ei si au spus k e ok masina... acum am ramas fara permis miau dat dovada 15 zile si nu ma baga in seama pana nu expira dovada nesimtitii imi e frica sa nu imi tina permisu pana se inchide dosarul
eu nam nici o vina am cumparato de la proprietar pe el trebuie sal ia ca el a inmatriculat masina eu am cumparato pe sfatul lor (ok)..........am dat declarati cand am cumparato de la cine manevrelel lor dar nu inteleg dc imi tine permisu ....
Discuție taxa falsa
salut sunt florin din buc si am o mare problema ,pe data de 17.10.2010 am cumparat o masina un w golf RO am facut contract de vanzare cumparare iar dupa 200metri cand am plecat ma loat radaru (norocos nu ??) ,mau verificat am scapat pana la urma ,am loat fiscal de la proprietar ,am achitat toate taxele pt inmatriculare ,am bagato la mn la impozit ,am scos fiscalu meu am plecat spre casa// cand un echipaj de politie ma trage pe dreapta ii dau actele ma verifica ,ma da jos din masina si imi zice ca masina a fost radiata din oficiu pe data 23 .3. 2010 cum e posibil asa ceva???? pana la urma mia loat talonu , nr de pe masina,, si permisu , si imi zice apare cu taxa de poloare falsa te asteptam peste o saptamana la sectie sa dai declaratie ca nu stiai k e radiata ( dar pe carte nu aveam nici o stapila ca e radiata ) intrebarea mea e cum fac sa merg cu masina nu mai am nr nu sunt eu proprietar am dovada de 15 zile si mai grav este ca nu stiu in ce am intrat va rog ajutati-ma cu toata stima...:">