avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate Gloria1969

Activitate Gloria1969

Răspuns la discuția Onorariu executor
In prima mea postare am spus ca in urma unei sentinte civile am achitat suma pentru care am fost data-n judecata,Din partea executorului nu am primit absolut nimic,executorul neavand nici pana la data actuala incuviintarea.Datoria a fost achitata pe data de 21.11.2010 iar pv. pentru onorariu cat si pv pentru cheltuieli de executare au fost intocmite pe data de 23.11.2010.,deci la doua zile de la achitarea datoriei (21.11.2010).
Ambele p.v. sunt semnate doar de catre executor.
I-am cerut administratorului sa-mi aduca copii dupa actele aflate la dosarul de executare,si mi-a adus urmatoarele:1) proces-verbal onorariu,2)proces-verbal cheltuieli de executare (ambele p-v datate cu 23.11.2010) 3) certificat informativ

Copia dupa chitanta de plata trebuie dusa de catre administrator executorului sau o trimit eu prin posta cu confirmare de primire?
Buna ziua si multumesc pentru timpul acordat celor care nu-si permit o consulatie la un avocat.In urma unei sentinte civile am achitat suma pentru care am fost data-n judecata.Am achitat suma pe data de 21.11.2010 iar pe data de 23.11.2010 administratorul imi spune ca mai am de achitat si onorariu executorului.Datoria a fost platita pe 21.11.2010 iar procesul-verbal cheltuieli de executare intocmit pe 23.11.2010.De la executor nu am primit nici pana azi o somatie dansul neprimind inca incuviintarea.Ce ma sfatutiti sa fac in legatura cu onorariu executorului.Multumesc pentru timpul acordat si pentru sfat.