Buna ziua si multumesc pentru timpul acordat celor care nu-si permit o consulatie la un avocat.In urma unei sentinte civile am achitat suma pentru care am fost data-n judecata.Am achitat suma pe data de 21.11.2010 iar pe data de 23.11.2010 administratorul imi spune ca mai am de achitat si onorariu executorului.Datoria a fost platita pe 21.11.2010 iar procesul-verbal cheltuieli de executare intocmit pe 23.11.2010.De la executor nu am primit nici pana azi o somatie dansul neprimind inca incuviintarea.Ce ma sfatutiti sa fac in legatura cu onorariu executorului.Multumesc pentru timpul acordat si pentru sfat.
In conditiile in care ,dvs ati achitat integral datoriaini raport de aspectul esential ca executorul nici nu a demarat procedura executarii ,de vreme ce nu a obtinut de la instanta incuviintarea executarii silite,dvs nu va mai revin alte obligatii de achitat
I-am cerut administratorului sa-mi aduca copii dupa actele aflate la dosarul de executare,si mi-a adus urmatoarele:1) proces-verbal onorariu,2)proces-verbal cheltuieli de executare (ambele p-v datate cu 23.11.2010) 3) certificat informativ
Copia dupa chitanta de plata trebuie dusa de catre administrator executorului sau o trimit eu prin posta cu confirmare de primire?
Acele PV de onorariu si cheltuieli de executare, pe langa faptul ca sunt ulterioare achitarii datoriei, de catre cine sunt semnate?
Atentie, dv. nu platiti niciun ban in lipsa facturii!