avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Onorariu executor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Onorariu executor

Buna ziua si multumesc pentru timpul acordat celor care nu-si permit o consulatie la un avocat.In urma unei sentinte civile am achitat suma pentru care am fost data-n judecata.Am achitat suma pe data de 21.11.2010 iar pe data de 23.11.2010 administratorul imi spune ca mai am de achitat si onorariu executorului.Datoria a fost platita pe 21.11.2010 iar procesul-verbal cheltuieli de executare intocmit pe 23.11.2010.De la executor nu am primit nici pana azi o somatie dansul neprimind inca incuviintarea.Ce ma sfatutiti sa fac in legatura cu onorariu executorului.Multumesc pentru timpul acordat si pentru sfat.
Cel mai recent răspuns: Gloria1969 , utilizator 11:41, 28 Noiembrie 2010
In conditiile in care dvs ati achitat integral debitul la data de 21.10.2010,de la aceasta data nu mai exista obiect de cerere legal ,din partea asociatiei de proprietari sau a tertilor,indiferent de ce documente pot fi incheiate
In conditiile in care dvs ati probat interesul pentru executarea dispozitiilor instantei ,cu buna credinta la 21.10.2010 ati achitat obligatiile dispuse,orice fel de demersuri desfasurate de asociatie ulterior acestei date demonstreaza ,lipsa de respect si de buna credinta
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Noiembrie 2010
ynocentta, utilizator
@Gloria 1969,
Dv ne spuneti doar finalul acestui litigiu. Ca sa ne lamurim cred ca ar fi normal sa ne spuneti ca asociatia v-a actionat in judecata. Asociatia a castigat si-ati primit o hotarare prin care erati obligata la plata unor sume catre asociatie, intr-un anumit termen..
Nu ati achitat, probabil, aceste sume, in termen, dupa primirea acestei hotarari.
In aceasta situatie asociatia a apelat la executor.
Dumneavoastra ati cunoscut ca trebuie sa achitati, conform hotararii instantei, o suma catre asociatie?
Ati primit vre-un document, o somatie, o publicatie de executare emisa de executorul judecatoresc?
Daca ati primit asa ceva inseamna ca acel executor a muncit si trebuie platit. Mergeti si discutati cu executorul daca aveti suspiciuni asupra a ceea ce va spune administratorul asociatiei si puteti sa-i platiti onorariu direct avand si posibilitatea sa-l rugati a mai scade ceva din suma.
In prima mea postare am spus ca in urma unei sentinte civile am achitat suma pentru care am fost data-n judecata,Din partea executorului nu am primit absolut nimic,executorul neavand nici pana la data actuala incuviintarea.Datoria a fost achitata pe data de 21.11.2010 iar pv. pentru onorariu cat si pv pentru cheltuieli de executare au fost intocmite pe data de 23.11.2010.,deci la doua zile de la achitarea datoriei (21.11.2010).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Am urmatoarea problema:astazi am fost instiintata telefonic de un executor judecatoresc ca am de plata o suma de bani cu titlu cheltuieli de judecata (2700 ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin Buna ziua tuturor! Speta mea este urmatoarea: printr-o Ordonanta de plata, am fost obligati de catre tribunal, la plata unei sume de bani, de peste un miliard, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de executare silita Adr1ana Adr1ana Buna ziua! Am fost dat in judecata de Asociatia de Proprietari. In septembrie 2016, dupa ce am primit somatia de executare silita, am ajuns la o intelegere ... (vezi toată discuția)