avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Activitate kallyo

Activitate kallyo

Răspuns la discuția amenda radar
Permisul este la mine politistul nu mi-a dat nimica decat acetele inapoi si cand i-am zis de pv o plecat...nici nu stiu daca am amenda sau nu ?!...daca primesc prin posta amenda se poate face o contestatie cu sanse de castig?. Amenda care el mi-a zis-o pt depasirea vitezei legale cu 20km/h a fost 240 de ron care este prea mult avand in vedere ca as fi primit doar 2 puncte penalizare.
Martori am tatal meu prin telefon care a asistat la discutia mea cu agentii atunci cand le-am cerut poza cat si sa se legitimeze iar pentru politistul care sa dat jos la mine sa-mi ia telefonu din mana am inca 3 martori care erau la masina si au vazut totul cat si tatal meu prin telefon.
Dar am primit amenda sau nu? reamintesc eu nu am vazut niciun proces verbal politistul aducandu-mi actele fara procesul verbal,
Buna ziua.
Azi am "primit" amenda pentru depasirea vitezei legale cu 20km/h(am mers cu 70km/h)...problemele incep de la intalnirea cu politistul acesta mi-a spus din start ca amenda este 240 de lei?! da punctele nu mi le-a spus dupa ce am citit acestea ar fi doar 2.
Dupa aceea la cererea mea nu mi s-a aratat poza conform careia am depasit viteza,politistii spunand ca nu-i treaba mea poza eu raspunzandu-i ca nu o sa semnez daca nu imi arata poza. Al doilea lucru din nou la cererea mea politistii nu sa-u legitimat doar unu mi-a dat numele PETRIC si spunand ca "doar atat pentru tine" din momentul acela nu m-am mai putut abtine si le-am zis ca sunt nesimtiti, in momentul in care colegul domnului PETRIC a iesit nervos din masina si a venit spre mine amenintator si mi-a spus " Pe cine faci tu nesimtit ma?" si vrand sa-mi ia telefonul din mana.M-am tras si i-am spus ca vorbeam cu tatal meu.Dupa intrarea agentului in masina acestia pur si simplu au inchis usile si geamurile si m-au lasat practic "prost".
M-am dus la masina si am asteptat sa vina politistul cu actele.Dupa 1 min a venit si surpriza doar actele mi le-a dat fara proces?!. Fapt pentru care i l-am cerut pentru a completa rubrica de mentiuni, la care domnu politist ma ingnorat si a plecat la masina.
Intrebarea mea este: se poate ca agentu sa faca procesu verbal fara a fi eu prezent sau cel putin sa-l vad? si a doua intrebare am fost cu masina de firma a tatalui meu(foaie de parcurs rovinieta totul in regula) ca procesu verbal sa ajunga la firma, fara a fi eu instiintat?