avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate Napster33

Activitate Napster33

Răspuns la discuția Contract de imprumut
Greseala mea...
ma refeream la faptul ca dupa 3 ani contractul nu mai era valabil insa plata conform contractului trebuia facuta acum 2 ani.
Buna ziua.
Am un prieten care a imprumutat o persoana cu suma de 5000 euro, au facut amandoi un contract de imprumut in fata unui notar insa in contract nu s-a specificat vreo garantie . Din cate stiu eu contractul era valabil pe o durata de 3 ani de zile din care au mai ramas decat 6 luni de zile pt ca au tot amanat restituirea banilor prietenul meu tot sperand ca se vor intelege. Problema tocmai acum intervine pentru ca dupa ce a fost contactat un executor judecatoresc si s-a asteptat vreo 1-2 luni pana au venit de la primarie actele ce dovedeau ce bunuri si ce situatie financiara avea persoana care imprumutase, executorul i-a spus amicului meu ca l-a cautat persoana respectiva spunandu-i ca ar avea bani sa ii restituie avand salariu de aprox 3000$ dar cere o amanare de 6 luni de zile, executorul zicand ca este legala treaba aceasta.
Mie mi se pare foarte improbabil sa fie adevarat , cred ca este ceva foarte neregula la ce se intampla si as vrea sa stiu ce ar fi de facut.
Multumesc