copilul este recunoscut dar nu am fost casatoriti legal.sa mai specific cateva aspecte:nu am facut nimic pentru a mi fi incredintat copilul,el aplecat si totul a ramas asa.eu pot dovedi ca copilul nu poate avea un viitor mai bun cu el,lasand la o parte aspectul financiar ar fi persoanele din jurul lui (parinti),maicasa cred k este
"sarita de pe fix" as putea cere anumite investigatii,vecini lui mi ar putea fii martori ca nu ar fi instare sa creasca copilul.mama lui imi zicea ca nu tr sa am grija chiar asa de mult de un copil ca el creste si prin santuri mai mancat mai nemancat.sa demonstreze ca eu i am facut rau copilului nu ar avea cum.poate doar ileal.dar ce ar tr sa fac?ce masuri de precautie sa iau?
am o fetita de 1 an si 6 luni,cand avea o luna tatal sau ne a parasit.apoi a inceput sa mi dea mesje ca o sa imi ia copilul ca a consultat un avocat si poate...de atunci m am mai intalnit cu el pe strada de 2 ori si se uita la copil 2 secunde si pleca.Acum a inceput maicasa sa ameninte ca mi ia copilu.Eu stiu ca nu poate si cred ca ameninta fara a se tine de cuvant,dar as vrea sa stiu ce drepturi ar avea tinand cont ca nu ia dat nici 1 ban ,nici o jucarie,sau sa i cumpere vrun medicament?sau ce ar trebui sa fac eu?va multumesc anticipat