avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Activitate saintsilviu

Activitate saintsilviu

Exact la fel am patit si eu azi,in Brasov.Full peste tot, n-aveam unde parca pt 2 minute pt a lua 2 foi de la o persoana,am parcat neregulamentar sub oprire interzisa cu indicatorul de ridicare a automobilelor(stiam la ce risc ma expun dar am zis ca ar fi chiar nesimtire pt 2 minute mai ales ca nu incurcam pe nimeni).Ma intorc la masina ,ei deja se pregateau(cred ca de ridicat) facand poze la numar.I-am intampinat cu bun simt explicand ca am stat 2 secunde ei fiind recalcitranti au zis ca trebuie sa platesc 76 lei daca vreau pe loc amenda pt ca am ajuns inainte sa o ridice,nu am acceptat,iar el a zis ca imi va veni acasa 380lei(asta fiind defapt amenda de ridicare a masinii) si m-am suit in masina neprimind nici o foaie amenda instiintare de la ei si am plecat.Am incercat sa ma interesez ce se poate intampla dar nu am gasit nimic nicaieri.Doar asta am gasit "Regulamentul spune că dacă şoferul ajunge la maşină înainte de începerea operaţiunii de ridicare şi achită 76 de lei îşi recuperează maşina pe loc." eu nici nu am platit nici nu mi-au luat masina.Se poate sa imi vina acasa ceva pe baza fotografiilor?Din cate stiu ei cei de la ridicari nu au dreptul sa dea amenzi.