Daca nu v-a intocmit pe loc procesul verbal si nu v-i la inmanat nu aveti ce sa primiti acasa alte amenzi iar suma aceea pe care v-o cerut-o ei repede in 5 min a fost banii lor de buzunar care ramaneau.Nu va faceti griji,nu o sa se intample nimic.
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua!
Multumesc pt raspuns!
O zi buna in continuare va doresc!
Si talonul si toate alea au ramas la ei, ca nu ma priceput?...
Oricum, ma duceam acasa sa iau bani de eco, acasa unde nu aveam oricum bani decat euro... doamna, sincer, i-ati cam luat de prosti... :))
Cat despre "n-am voie sa merg nici pana la piata dar totusi ma duc..." nu mai comentez, la fel cum nu amintesc faptul ca 50 de metri nu sunt 25 si ar trebui sa cunoastem regulile de circulatie daca mergem pe drumurile publice, nu?
A lasa masina parcata e diferit de a lasa masina pe avarii; pe avarii se lasa masina nu pentru rosii, ci pentru ca e o avarie, adicatelea masina e imobilizata INVOLUNTAR. Dv. ati imobilizat-o destul de voluntar acolo. Si asta e o alta contraventie... sa mimam o avarie inexistenta.
Cat despre daca veti primi ceva, nu avem de unde sti daca agentul si-a notat datele dv., daca a existat vreun martor etc.
Dar, sincer, daca eram agent de circulatie si imi spunea cineva ca a parcat regulamentar (parcarea, stie orice sofer, se face numai in locuri special amenajate in acest sens) dar ca imi aduce bani de amenda sau alte ameteli similare... imi era clar ca nu urmareste decat sa ma... abureasca.
Nastere usoara!
Stimata doamnisoara/doamna,
Nu stiam ca aici suntem pentru a judeca oamenii...dar fie....
desi nu am nici o obligatie (nici macar morala) de a va da un raspuns, totusi am sa o fac
nu, nici talonul si nici permisul si/sau buletinul nu au ramas la ei, mi-au fost returnate
cat despre ecografie, aveam banii pregatiti special pt asa ceva, plus ceva maruntis pt piata
in rest, noi nu tinem banii in casa, ci la banca, de aceea in casa aveam strictul necesar, plus niste euro pe care inca nu apucasem sa ii depunem in banca
nu am voie sa fac foarte mult efort (nu am zis ca nu am voie sa ma misc deloc, nu am fost exagerata zic eu), de aceea am luat masina pana la piata desi stau la 5 minute de piata
regulile de circulatie le cunosc, deoarece eu chiar am invatat pt examenul acela, nu l-am luat pe banii ca multi altii
insa in acel moment nu eram tocmai ok
sa spunem doar atat si nimic mai mult
de aceea va pot spune cu siguranta ca masina era parcata regulamentar (nu era semanalat altfel prin semne de circulatie)! dar nu cred ca eram atunci in dispozitia necesara pt a sta sa ii explic domnului politist comunitar acest lucru
pe avarii am lasat masina deoarece o pusesem e avarii dinainte pt a semnala faptul ca sunt in cautarea unui loc de parcare si nu le-am mai inchis (avariile)
in plus, domnul polistist comunitar nu mi-a cerut bani pt amenda
ci cei de la firma de ridicari mi-au cerut cu nonsalanta mai intai 270 ron, apoi "haideti doamna, aduceti-ne 250 ron, in 5 minute, va asteptam mai in fata pe dreapta"
asadar, in locul dvs nu m-as arunca sa fac niste afirmatii despre care nu am habar
cu atat mai putin m-as apuca sa judec pe cineva dupa 3 randuri scrise
apoi, eu am considerat acest site un loc unde poti vorbi deschis si unde poti primi sfaturi utile sau mai putin utile