Buna seara,
astazi mi s-a ridicat masina de langa Casa Pensii Vitan (cred ca sect 3) de sub nas. Nu era niciun loc de parcare si am lasat masina pe avarii intr-un loc unde cred ca nu era voie sa parchezi (spun cred pt ca nu imi amintesc acum sa fi vazut semnul, dar probabil era). Am lipsit 7 minute si cand m-am intors masina era in curs de ridicare, nu apucasera s-o puna pe platforma, era in aer. Politistii din spate erau intr-o masina galbena cu nr. de MAI si imi facusera (cred) proces verbal (pe care nu l-am primit acolo). Bineinteles ca m-au apucat nervii, si plansul (deh, greu cu o proaspata mamica) si politistul mi-a zis sa nu plang ca il pun intr-o lumina proasta, "se uita lumea si crede ca va fac eu ceva" !! Deci, tot el era victima ! M-am rugat sa nu-mi ia masina ca o mut de acolo, plec, deci nu va incurca circulatia, sa-mi dea amenda. Mi-au zis ca daca am 200 lei pe loc imi da firma masina jos altfel ma duc s-o recuper. de la firma cu 550 lei. Aveam 100 lei la mine, au spus ca nu asteapta sa ma duc la banca, ca nu poate stationa platfoma. In concluzie, masina mi-a fost luata de sub nas, ba m-au mai si suit pe platforma sa inchid avariile, asta la strigatele unui tanar de pe margine care observase si tzipa ca se consuma bateria, ca eu eram confuza. Un circ ! Deci, ca m-am simtit umilita e putin spus. Ce e de facut intr-o astfel de situatie ? Nu e un abuz din partea lor ? Precizez ca am luat deja masina de la firma de ridicari la insistentele sotului , cum ca nu poate ramane peste noapte pe cine stie ce camp. Totusi, nu as vrea ca lucrurile sa ramana asa. Masina e pe firma. Am sanse sa mai depun plangere sau ce anume sa intreprind ? (eu in numele firmei, cu imputernicire ?) Multumesc mult pt. lamuriri !
In situatia in care singura recunoasteti ca ati parcat autoturismul in zona interzisa ,fiti sigura ca agentii constatatori au realizat planse foto,proces verbal cu martor care atesta situatia la fata locului
Contestatia impotriva PV puteti sa o formulati in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Multumesc pt raspuns! Eu nu am zis sa nu-mi dea amenda politia, dar asta e una si alta sa mi se ridice masina cu mine de fata - acest lucru mi se pare un abuz (dar poate ca in Rom. e lege). Masina fiind inregistr. pe firma, imi trebuie imputernicire de la firma pt a face demersuri sau cum se procedeaza ?
Ridicare autoturism
igf
Mi-a fost ridicata masina de catre RAT fara sa mi se intocmeasca proces verbal de catre politie sau de catre cei de la firma de ridicari. Am primit doar o ... (vezi toată discuția)