avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Activitate simluk

Activitate simluk

Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
leon_cosmin a scris:

Referitor la grila ,atat de dezbatuta, cu privire la omorul simplu si omorul calificat in cursul de dr penal special scris de Ketty Gruiu si Adriana Voicu la comentariul literei d art. 175 se spune: ''.....Starea de neputinta a victimei de a se apara trebuie sa se datoreze unui factor exterior activitatii faptuitorului,adica sa nu fi fost provocata de acesta - deoarece eventualele acte de natura sa puna victima in neputinta de a se apara apar ca acte de pregatire, atragand incidenta agrvantei prevazute in art 175 lit a C .pen'', ( in sprijin vine cu o decizie a T.S., dec.pen. nr. 55/1982,CD 1982P. 293( culegere de decizii)--cursul din care am citat este cel publicat la Universul Juridic in 2010 pag.107 ).... mie ..."personal"... imi pare omor calificat in ciuda tuturor parerilor contrare exprimate aici ( dar sustinute de Udroiu , Toader etc)


de acord cu tine
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Altair_dsc a scris:

Chiar nu stie nimeni cand se afiseaza pe net rezultatele la grile, notele? De asemeni, am cateva intrebari despre cum se corecteaza , daca stie cineva. Daca la o intrebare sunt 2 raspunsuri corecte si nimeresti doar unul se puncteaza ceva? Si daca la o intrebare este 1 raspuns corect pe care il bifez, dar mai bifez o varianta pentru ca asa cred eu, raspunsul se ia in considerare sau se anuleaza? Mersi anticipat :)


daca ai pus o singura varianta si corect erau 2 variante, nu primesti nimic
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
app multumesc de observatie, mai invat cateceva de pe aici
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
justice85 a scris:

Inainte sa iti poti permite luxul de a minimaliza si evalua dificultatea unei grile ar trebui sa consulti cu multa seriozitate DEX-ul lb. romane. (aveai, treceai... se scriu fara cratima). mult respect



1-mi-am spus parerea mea in legatura cu grila
2-nu prea am avut timp sa consult dex-ul pt ca io in timp ce face-am facultatea mai si lucram,abia aveam timp sa citesc cat sa iau examenele, nu am avut pretentia sa ma ridic la nivelul vostru de intelectualitate.
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
bravo tie! io vb din punctul meu de vedere si zic ca daca ma apucam mai devreme de citit sa trec macar de 2 ori peste materie nu cred ca aveam probleme la grila(la multe intrebari am pus un singur raspuns si corect erau 2..). nu stiu cum a fost cea de anul trecut dar daca la grila de anul asta trecea-i de 2 ori peste materie avea-i sanse mari sa iei grila. am dat si io astazi si am cazut deci, nu vorbesc doar asa, stand acasa, am fost in sala de examen.
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
asa ca nu va mau plangeti fiindca grila nu a fost grea, trebuia sa gandesti logic in cea mai mare parte
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
mai...am dat si io acum, am cazut dar, io zic ca nu a fost asa greu pt ca io am citit o singura data materia, din sinteze (am terminat in 2009 la id) si am cazut cu 63 pct, deci io cred ca daca ai trecut de 2 ori peste materie nu ai cum sa nu iei grila.
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
tatianac a scris:

Buna Radu, ti-am trimis ceva pe mail


buna, poti sa imi trimiti si mie ceva sinteze? multumesc anticipat (simy_the_d8uw8@yahoo.com)
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
InaV a scris:

Simluk www.inppa.ro -> Examene -> Examen de primire in profesie -> Octombrie 2012.
Aici gasesti Hotararea nr. 04/2011 care contine tematica.



multumesc
nu gasesec tematica, ma poate ajuta careva?