Problema mea este urmatoarea:
In data de 5-03-1996 am achizitionat in baza unui contract de vanzare cumparare un teren situat in Judetul Ilfov.
La data de 2-03-1999 am obtinut o autorizatie de constructie pe acest teren ( mentionez ca am un numar de fisa cadastrala, numar topografic al parcelei, rol) precum si un certificat de urbanism identificat printr-un plan zonal si plan de situatie.
Mai sunt in posesia unei note de constatare a unui Inginer de urbanism din cadrul primariei prin care se mentioneaza ce la data de 15-09-1999 au fost incepute lucrarile constructiei si s-au realizat la data de 21-12-2001 precum si faptul ca taxele au fost achitate(de la aceasta data am achitat impozit pe teren si cladiri).
In data de 14-01-2002 am mai obtinut un certificat emis de primarie prin care figurez la primarie cu suprafata de teren aferenta actului de vanzare-cumparare precum si o suprafata de constructii (204 mp).
In anii trecuti planul cadastral a fost schimbat iar pozitia terenului meu s a modificat fapt care a dus la situatia in care mare parte din constructiile mele nu se mai afla pe terenul meu ci pe terenul primarie iar o alta parte din teren a fost acordat unuia din vecini.
Intrebarea mea este daca pot solicita revenirea la vechiul amplasament cadastral pe baza autorizatiei de constructie, parerea mea este ca aceasta modificare de cadastru a fost abuziva fara a se tine cont de situatia din teren.