Problema mea este urmatoarea:
In data de 5-03-1996 am achizitionat in baza unui contract de vanzare cumparare un teren situat in Judetul Ilfov.
La data de 2-03-1999 am obtinut o autorizatie de constructie pe acest teren ( mentionez ca am un numar de fisa cadastrala, numar topografic al parcelei, rol) precum si un certificat de urbanism identificat printr-un plan zonal si plan de situatie.
Mai sunt in posesia unei note de constatare a unui Inginer de urbanism din cadrul primariei prin care se mentioneaza ce la data de 15-09-1999 au fost incepute lucrarile constructiei si s-au realizat la data de 21-12-2001 precum si faptul ca taxele au fost achitate(de la aceasta data am achitat impozit pe teren si cladiri).
In data de 14-01-2002 am mai obtinut un certificat emis de primarie prin care figurez la primarie cu suprafata de teren aferenta actului de vanzare-cumparare precum si o suprafata de constructii (204 mp).
In anii trecuti planul cadastral a fost schimbat iar pozitia terenului meu s a modificat fapt care a dus la situatia in care mare parte din constructiile mele nu se mai afla pe terenul meu ci pe terenul primarie iar o alta parte din teren a fost acordat unuia din vecini.
Intrebarea mea este daca pot solicita revenirea la vechiul amplasament cadastral pe baza autorizatiei de constructie, parerea mea este ca aceasta modificare de cadastru a fost abuziva fara a se tine cont de situatia din teren.
Ceea ce relatati este foarte grav,ar rezulta ca Primaria pe terenul careia se afla constructiile dvs sa devina si proprietara constructiei sau sa va acorde un drept de superficie asupra terenului dvs.Trebuie sa va angajati un avocat ,chemati in judecata Primaria ,anulati actul vecinului ,cereti in contradictoriu cu A.N.C.P.I rectificarea actualului plan cadastral.Eu as incepe cu o actiune in granituire cu Primaria si cu vecinii stanga ,dreapta ,fata ,spate. si ceilati pentru cele aratate in alinetul precedent,este o situatie inadmisibila.