Buna seara,
Cu ceva timp in urma am primit o citatie, pentru a ma prezenta la un proces dintre doua societati de asigurare, in calitate de intervenient fortat, la cererea reclamantului. In citatie se mentioneaza ca in caz de neprezentare a partilor judecata se va face in lipsa, daca se solicita in scris acest lucru de catre una din parti.
Motivul procesului:
In urma unui accident de circulatie, rezultat doar cu daune materiale, in urma caruia am fost gasit vinovat, i-am dat celuilalt conducator auto polita RCA incheiata la SC "A" asigurari. Acesta a efectuat reparatia masinii cu asigurarea CASCO incheiata la SC "B" asigurari. Societatea la care avea incheiata asigurarea CASCO - SC "B" asigurari- a solicitat societatii de asigurari la care aveam eu incheiat RCA - ul - SC "A" asigurari - sa achite contravaloarea reparatiei auto.
SC "A" asigurari a refuzat sa achite, ajungandu-se la procesul de judecata, in care SC "B" asigurari solicita lui SC "A" asigurari suma pe care a achitat-o (service-ului care a efectuat reparatia autoturismului) .
Va rog sa-mi spuneti ce legatura am eu cu acest proces, iar in cazul in care nu ma prezint ce se poate intampla?