avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Activitate kitybaby

Activitate kitybaby

Răspuns la discuția problema-copilul?
nu sunt bunicii...sunt strabunicii..au inscris-o pe fata la scoala acolo...o casa darapanata cu 2 camere dintre care una bucatarie...mosul are tbc.... nu ar avea voie sa stea langa el....
dupa divort copilul a fost incredintat mamei cu drept de vizitare a tatalui... dupa o perioada mam a refuzat sa mai lase copilul sa-si vadal tatal... in prezent mama e plecate din tara si copilul e la bunicii dinspre mama la tara...are tatal dreptul sa se duca sa o ia de acolo?ce poate face tatal pe cale legala sa-si obtina drepturile fetei in acest caz?
"in baza art.242 suspenda judecata.suspendat cauzei.cu recurs pe toata durata suspendarii"
Discuție helllp!!!!!!!!
actualul meu sot a mai fost casatorit..a divortat acum 3 ani... la sfarsitul divortului i sa aprobat sa-ai ia fata la fiecare 2 saptamani in weekend si o saptamana in vacante.... acum 2 luni de cand s-a casatorit cu mine... fosta lui neasta nu vrea sa-i mai dea fata.... unde poate apela ..la cine sa-si poata vedea fetita macar o data pe luna...mentionez ca a apelat la politie dar nu au facut nimik....
Discuție copilul....
lucrez in video chat de aproape 3 ani fara carte de munca... sunt mariata de 4 ani... vreau sa divortez dar mi-e frica ca mi-as putea pioerde baiatul are 2 ani...ce motiv as putea aplica pt divotrt?am vreo sansa sa imi pastrez copilul?