avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate amatheea

Activitate amatheea

Oricat de bineintentionat ai fi,uneori in viata se poate intampla sa mai si primesti "palme",desi nu le meriti...de ce este asa,nu stiu... acum cateva luni scriam pe forum despre cazul meu , sunt insarcinata acum in 5 luni , copilul rezulta dintr-o relatie, el fiind casatorit , eu nu .Pe atunci,fiind de buna credinta ,am facut tot posibilul sa nu ii destram casnicia, imi era mila de el , nu am vrut sa afle sotia lui despre sarcina ,am vrut sa fie bine pt toti , am cautat solutii ,le-am gasit .Am vorbit cu el despre situatie , ne-am inteles ca va veni sa recunoasca copilul dupa nasterea acestuia.Nu a contestat verbal nimic,nici ca nu ar fi al lui ,nnimic,chiar m-am bucurat sa rezolv situatia asta atat de dureroasa pt mine. Asta a fost in 22 sept. Apoi...nimic, nici macar un amarat de telefon ,am tot asteptat macar un amarat de telefon,asa , de bun simt .Am ramasi intelesi ca ii dau un mesaj,cum aflu sexul copilului .Asa am si facut.f discret. Apoi mi-a scris un SMS ceva de genul "mergem in dec la ginecolog , apoi facem un test ADN ,ca am reusit sa restram o familie .Bineinteles ca nu era cazul ,pt ca eu am facut tot posibilul sa nu se intample asa ceva. Apoi fam mea a vrut sa vb cu el,dar refuza orice fel de dialog .Deja mi s-a infiripat in minte o vaga banuiala :vrea sa scape de responsabilitate,dar nu eram f sigura.Asa ca l-am cautat la servici,unde chiar nu era de gasit la ora aceea. I-am trimis pe mail o instintare oficiala despre existenta sarcinii,aveam eu o presimtire,ca va nega totul...si asa a fost... dupa cateva zile ma suna pe mobil ,se face ca ploua, ca nu stie despre sarcina ,ba mai mult chiar,afirma ca el nu poate face copii-total neadevarat in acest caz .Am aflat ca intre timp,in august si-a facut o hartie medicala -doar el stie cum- din care reiese ca nu poate face copii.Neaga tot ce a fost intre noi,absolut tot.relatia dintre noi s-a consumat in iulie.
Este strigator la Cer ce pot face unii,doar sa scape de responsabilitati!!!!
Acuma stau si ma intreb :ce pot sa fac in aceasta situatie?
Intentez proces de paternitate dupa nasterea copilului.Ce sanse am eu de fapt? ca martori as avea pe bunica si pe mama mea,relatia asta s-a consumat pe ascuns
.Daca Instanta refuza testul ADN si ia de buna hartia lui medicala falsa?
Ma lupt cu morile de vant? Sa sesizez Procuratura? Sincer,nu stiu ce sa fac...dar trebuie sa se faca dreptate pana la urma... sunt total deceptionata,dezgustata...
ajutati-ma cu un sfat,va rog frumos ...