avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Activitate Sucr3

Activitate Sucr3

Răspuns la discuția Amenda parcare Herastrau
va rog frumos daca este cineva care are pe PV acelasi martor insa cu domiciliul in bucuresti ci nu piatra neamt sa ma concateze sa facem schimb de pv uri
este clar ca e ceva putred la mijloc .. se pare k in fiecare duminica sunt acesti agenti care practic se uite la numere de masini si cu o lege facuta tot de ei jegmanesc populatia acestui stat mizerabil in care traim , este o aberatie sa amendezi pe cineva cu aceasta suma pt fapta comisa , de parca te ai dus si te-ai aruncat cu masina in lac si ai distrus toate statuile alea extrem de frumoase
salut ! imi poti spune si mie cum ai formulat contestatia ? pt ca vreao si eo sa depun dar nu stiu cum sa formulez...
dar haideti sa vedem ca se poate sa fie ceva in neregula din moment ce la toata lumea este acelasi martor ... poate avem si acelasi agent care ne amendeaza ... la mine este un anume C.A ...
i am vazut si eo erau pe cai .. dar nimeni nu spunea nimic ... ceva e putred la mijloc .. ar trebui sa ne intalnim toti sa comparam PV urile .. si sa ne gandim cum putem formula contestatiile , este absurd sa dai o amenda de 30 de milioane pentru asa ceva .. tinand cont ca nu te avertizeaza in nici un fel si sunt vremurile care sunt
buna Aura , se pare k am fost amendati in aceeasi zi ... dar la mine martorul este din piatra neamt , dak avem acelasi martor dar domicilii diferite poate putem face ceva... martorul este acelasi M.C. ???
Va salut ,
Ma aflu si eo in aceeasi situatie k si voi ... am primit astazi prin posta PV prin care sunt instiintat k am de platit o amenda de 3000 RON ...acelasi marton MC din Piatra Neamt ...

va rog neaparat sa organoizam o intalnire trebuie sa facem cva