avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Activitate olteanu gabriela

Activitate olteanu gabriela

nici nu aveam de gand sa absentez nemotivat.speram sa fie o portita sa ii actionez in judecata daca ma dau afara dar, din cate mi-ati comunicat nu as avea nici o sansa in acest sens. momentan nu am primit nimic in scris de la ei si nu stiu daca e ok sa accept cele 3 salarii sau somaj. valoarea somajului e f mica iar ratele la banca vor creste ptr ca nu voi mai fi salariatul lor.
va multumesc,
va multumesc pentru raspunsul dvs. sincer, speram sa fiu protejata de lege macar primele 6 luni de la intoarcerea din concediul de crestere si ingrijire copil. in aceasta perioada companiile nu fac angajari iar copilul= cheltuieli, deci bani.mi se parea normal sa renunte la colaboratorii AIMS decat sa isi dea afara sariatii sau restructurarile sa fie in numar mai mare pentru a-si motiva decizia in ceea ce priveste persoana mea.asa cum am specificat in primul meu comentariu pe site momentan sunt in concediu medical. acest lucru sunt sigura ca nu le convine si s-ar putea sa nu mai vrea sa mai dea cele 3 salarii compensatorii in schimbul carora mi-au cerut sa accept demisia cu acordul partilor.
va multumesc,
buna ziua,
in data de 26.10.2010 copilul meu a implinit varsta de 2 ani (vineri). pe data de 29.10.2010 am revenit la servici, am facut o adresa in care am anuntat reluarea activitatii cf. legii. in aceeasi zi mi s-a comunicat verbal ca postul meu nu mai exista, ca firma merge prost, sa accept o oferta in care mi se dau 3 salarii compensatorii si 1 cf. legii. in cazul in care nu accept mi s-a comunicat ca pica intelegerea salariilor compensatorii si imi va aparea pe cartea de munca o anumita litera precum ca mi s-a restructurat postul. specific ca au mai revenit din concediu de maternitate si alti colegi de la alte departamente care nu au patit nimic in acest sens si ca firma are salariati "inchiriati" de la o alta firma care muncesc in cadrul departamentului unde am fost eu angajata. momentan ma aflu in concediu medical pt copil pt ca are probleme de sanatate. reamintesc ca totul a fost verbal si nu mi s-a dat nci un document in acest sens. mai mult am fost si amenintata c a daca revin la servici pot avea probleme. compania din care fac parte este una multinationala, iar eu sunt considerata "pila" fostului vicepresedinte care a plecat dar in niste conditii f avantajoase.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in aces sens/avocat.