prodiamant a scris:
Eu am avut o cauza similara , cu un TIR , aflat in aceeasi situatie , fiind vandut , am prezentat copie dupa cintracutl de V_C , in cadrul procesului , CNADNR , a motivat ca nu este intemiata palngerea formulata intrucat aveam obligatia sa-i instiintez in termen de... de la data incheierii C-V , pt tranferul pe noul prprietar al rovineitei , insa instanta mi-a admis plangerea , si n-a mai trebuit sa platesc cele 1850 EURO + penalizari.
Nelamurirea mea provine de la art 1. alin 12 din og 15, articol care suna cam asa: „(12) Incepand cu data de 1 august 2010, in cazul schimbarii numarului de inmatriculare al vehiculului, rovinieta isi mentine valabilitatea numai in conditiile in care utilizatorul informeaza in scris Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania — S.A. cu privire la schimbarea numarului de inmatriculare, in vederea operarii modificarii in baza de date. Documentele necesare si conditiile de efectuare a modificarii, precum si tarifele aferente se stabilesc prin norme metodologice aprobate prin ordin al ministrului transporturilor si infrastructurii.”
Cand a fost cumparata rovinieta masina avea nr de Bucuresti...acum are de Braila...de aici si motivul pentru care nu stiu daca am sau nu sanse la contestatie.