avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1945 soluții astăzi
Forum Activitate Claudia2011

Activitate Claudia2011

Discuție Euro 200

Venitul de asistent personal al persoanelor cu handicap gr.1 se ia in consideratie in cazul euro 2011,deoarece acolo spun ca toate veniturile sociale nu se iau in consideratie?Este si acesta un venit social?Trebuie sa-l declar sau nu? Va rog ajutati-ma.
Stiind ca nici nu s-a interesat(doar a ucis o persoana nevinovata )macar unele din cheltuielile de inmormantare sa suporte.In cazul de fata poate scapa "basma curata"?Mentionez ca nu am discutat despre asa ceva.
Stimata Doamna Mihaela mentionez ca sunt si eu din Neamt,si am nevoie de sfatul Dvs de specialist>Multumesc si D-rei Ynocentta dar as mai dori unele lamuriri.Cu stima Claudia
Nici macar nu s-a interesat de situatia mamei mele.Este oare posibil sa nu pateasca nimic?Cei de la politie ma intrebau ce sa fac, dar eu nu am experienta si sunt atat de ravasita .. .. Va multumesc din suflet pentru sfaturi> Claudia
L-as putea trage la raspundere pe sofer stiind ca totusi a ucis?
Acum 1luna si jumatate mama mea a fost victima unui accident rutier.Fara sa se asigure a trecut la o distanta de aprox.10m de trecerea de pietoni,iar o masina a luat-o din plin.(17 octombrie 2010).A fost trimisa la Spitalul Judetean,iar apoi la Bucuresti,unde a stat internata 1 luna.Dupa 3 saptamani ,cand si-a revenit din coma si speram ca totul va fi bine ,a venit dezastrul:s-a intamplat ceva ,dar nu stim ce(vorbele d-nei DR) si saracuta a plecat SUS la ingeri.Cat a stat internata i s-au facut 4 tomografe care nu evidentiau nimic,dar nici leziuni interne (rezultatul la ecografii,bronhoscopii etc).Rezultatul autopsiei la MINA MINOVICI-CAUZE NEPRECIZATE.Este posibil un asa raspuns?Dar autorul nu va pati nimic? Va rog din suflet ajutati-ma.Era prea tanara(54 ani),ca sa pot accepta asa ceva. Mentionez ca medicii au spus ca:ori nu a mai vrut ea sa lupte, ori organismul a cedat .Deasemeni la Spitalul Judetean mi-au confirmat ca o voi lua perfect sanatoasa acasa ,dar arata foarte rau(au sedat-o non stop),asa ca dupa 3 zile am dus-o la Bucuresti.Simt ca inebunesc de durere si vreau ca vinovatii sa plateasca. .