Eram prieteni de mult timp,el conduce o afacere mare,in zona si ma facusem cate o mica afacere si a foast foarte corect si eu fata de el si el fata de mine.M-a incantan diferenta de comision pe care o primeam de la dansul fata de comisionul primit de la fiecare societate in parte.Era si normal pentru aceeasi munca primeam cu 7% in plus.la un rulaj de 100.000 ron se ridica o suma bunicica.Asta a fost motivul principal.El avea incredere in mine si eu nici nu ma gandeam ca ar putea face asa ceva.EU am 23 de ani el 40..plus ca e si o persoana influenta in oras...s-a gandit ca mai face un ban.Contractul era facut de el si societatea de asigurari
buna seara!
Plangerea a fost facuta de catre acest amic al meu.Politele incheiate au fost si incasate. In momentul cand au inceput sa se emita asigurari in format electronic, toate se emiteau intr-un program cu user si parola. Acest user si parola mi-a fost incredintata de dansul in uram unui comision mult mai mare decat cel pe care il aveam eu de la vreo alta societate de asigurari,vea negociat in jur de 30% conditii in care eu aveam doar 20%.Fapt pentru care m-a incantat,am inceput cu incasari minime timp de 2 luni de zile si intr-un final nu a mai depus banii pe politele emise facandu-mi plangere penala de inselaciune,denigrandu-mi imaginea si chiar inchizand si biroul; de asigurari.
Buna ziua!
La mine e mai dificil.Am incheiat pilite de asigurare pentru un amic o lunga perioda de timp,el a avut o problema financiara si nu a mai depus banii societatii de asigurari si mi-a facut plangere penala de inselaciune.Chiar nu stiu ce sa fac,nu am nici un contract cu el.El si-a dorit acest cont pentru ca era in dificultati finaciare si aici avea termen de decontare de 10 zile si-l mai interesa sa ruleze banbii cateva zile.Este vorba de 1,1 miliarde