avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune

Buna ziua!
La mine e mai dificil.Am incheiat pilite de asigurare pentru un amic o lunga perioda de timp,el a avut o problema financiara si nu a mai depus banii societatii de asigurari si mi-a facut plangere penala de inselaciune.Chiar nu stiu ce sa fac,nu am nici un contract cu el.El si-a dorit acest cont pentru ca era in dificultati finaciare si aici avea termen de decontare de 10 zile si-l mai interesa sa ruleze banbii cateva zile.Este vorba de 1,1 miliarde
Cel mai recent răspuns: andrei87_asig , utilizator 08:13, 7 Aprilie 2011
Fiti mai explicit!
Ce inseamna "am incheiat polite de asigurare pentru un amic"? In ce calitate ati incheiat... dati detalii!
Cine v-a facut plangere penala? S-a luat vreun ban pe polite? Daca da, cine si in ce conditii!?
Pentru a va putea ajuta trebuie sa intelegem si si noi ce s-a intamplat!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Da, nu se intelege nimic.
Mai ales motivul pentru care a facut plangere penala pentru inselaciune.
Detaliati in mod explicit cele intamplate pentru a primi un raspuns la obiect.
buna seara!
Plangerea a fost facuta de catre acest amic al meu.Politele incheiate au fost si incasate. In momentul cand au inceput sa se emita asigurari in format electronic, toate se emiteau intr-un program cu user si parola. Acest user si parola mi-a fost incredintata de dansul in uram unui comision mult mai mare decat cel pe care il aveam eu de la vreo alta societate de asigurari,vea negociat in jur de 30% conditii in care eu aveam doar 20%.Fapt pentru care m-a incantat,am inceput cu incasari minime timp de 2 luni de zile si intr-un final nu a mai depus banii pe politele emise facandu-mi plangere penala de inselaciune,denigrandu-mi imaginea si chiar inchizand si biroul; de asigurari.
In ce calitate ati facut aceste asigurari,in afara celei de prieten ?
Aveati atributii de serviciu in acest sens ?

Alte discuții în legătură

Fals si uz de fals in asigurari asigasig asigasig Buna ziua! Coordonatorul local de la firma de asigurari cu care colaborez a facut in vara o serie de asigurari RCA si nu numai in numele meu, ci si a altor ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un proces împotriva unei inspectoare de asigurari vladimir123 vladimir123 Vreau sa deschid un proces împotriva unei inspectoare de asigurări deoarece aceasta a facut polite pe userul meu si a altor agenti si nu lea platit si eu ... (vezi toată discuția)
Inselaciune / abuz de incredere online ciprian_u ciprian_u Buna ziua! Recent i s-a intamplat unui prieten sa fie victima unei inselaciuni online, i-am propus sa se duca sa depuna plangere la politie, dar el e convins ... (vezi toată discuția)