Buna ziua!
La mine e mai dificil.Am incheiat pilite de asigurare pentru un amic o lunga perioda de timp,el a avut o problema financiara si nu a mai depus banii societatii de asigurari si mi-a facut plangere penala de inselaciune.Chiar nu stiu ce sa fac,nu am nici un contract cu el.El si-a dorit acest cont pentru ca era in dificultati finaciare si aici avea termen de decontare de 10 zile si-l mai interesa sa ruleze banbii cateva zile.Este vorba de 1,1 miliarde
Fiti mai explicit!
Ce inseamna "am incheiat polite de asigurare pentru un amic"? In ce calitate ati incheiat... dati detalii!
Cine v-a facut plangere penala? S-a luat vreun ban pe polite? Daca da, cine si in ce conditii!?
Pentru a va putea ajuta trebuie sa intelegem si si noi ce s-a intamplat!
buna seara!
Plangerea a fost facuta de catre acest amic al meu.Politele incheiate au fost si incasate. In momentul cand au inceput sa se emita asigurari in format electronic, toate se emiteau intr-un program cu user si parola. Acest user si parola mi-a fost incredintata de dansul in uram unui comision mult mai mare decat cel pe care il aveam eu de la vreo alta societate de asigurari,vea negociat in jur de 30% conditii in care eu aveam doar 20%.Fapt pentru care m-a incantat,am inceput cu incasari minime timp de 2 luni de zile si intr-un final nu a mai depus banii pe politele emise facandu-mi plangere penala de inselaciune,denigrandu-mi imaginea si chiar inchizand si biroul; de asigurari.